Kadın sürücüden polis ekiplerine akılalmaz tehditler: Ararım buraya yığarım!

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Kadıköy'de denetim yaptı. Denetim sırasında C.A. isimli bir kadın sürücü kendisine cezai işlem uygulayan polislere akılalmaz tehditler savurdu.

Kadın sürücüden polis ekiplerine akılalmaz tehditler: Ararım buraya yığarım!
Kadın sürücüden polis ekiplerine akılalmaz tehditler: Ararım buraya yığarım!
GİRİŞ 26.08.2023 18:51 GÜNCELLEME 26.08.2023 18:51

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri, Kadıköy Bağdat Caddesi ve sahil yolu üzerinde 00.00 ile 03.00 saatlerin arasında trafik denetimi yaptı. Ekipler hız ile radar kontrolü, ehliyet, alkol kontrolü, kırmızı ışık ihlali, seyir halinde cep telefonu kullanmak ve emniyet kemeri takmamak gibi ihlallerde bulunan sürücülere cezai işlem uyguladı.

DENETİMLERDE TOPLAMDA 262 BİN 252 TL PARA CEZASI KESİLDİ

Ekipler gece boyunca toplam 557 aracı kontrol etti. Yapılan kontrollerde; 12 adet abart egzoz, 16 adet radar ve aşırı hız, 1 adet makas atmak, 12 adet film cam, 10 adet alkollü araç kullanma, 11 adet yüksek sesle müzik dinlemek, 2 adet saygısızca araç kullanmak, 6 adet ehliyetsiz araç kullanma, 13 adet teknik değişiklik, 11 adet muayenesiz araç, 1 adet bisiklet, motorlu bisiklet veya skuter aracını taşıt yolunda sürmek, 2 adet emniyet kemeri takmamak, 8 adet kask takmamak, 2 adet sigortasız araç, diğer suçlar da ise 30 adet olmak üzere toplam da 137 adet cezai işlem uygulandı. Gece boyunca yapılan denetimlerde toplam 262 bin 252 TL tutarında ceza kesildi. Ayrıca 29 araç trafikten men edildi.

'ŞİMDİ BURADA SIKINTI ÇIKACAK'

Denetimlere yakalanan ehliyetsiz sürücü C. A.,  kendisine cezai işlem uygulamak isteyen trafik polis ekiplerine tek tek isim sordu ve görüntü alan basın mensupları için, "Bu insan haklarına aykırı bir şey. Çekim izinlerini lütfen gösterebilir misiniz ? Benim şahsi alanlarımı çekme hakkına sahip değiller. Bakın yasada böyle bir şey yok. Şimdi ararım ve buraya yığarım. Mehmet abiyi tanıyor musunuz siz ? Şimdi burada sıkıntı çıkacak, benim onayım olmadan hiç kimse beni çekip basına veremez" dedi.

Öte yandan, bir ticari taksinin, trafik denetleme şube ekiplerinin yol üzerine koyduğu dubayı ezmesi ve dubanın ticari aracın altından güçlükle çıkma anı da kameralara yansıdı. 

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
YORUMLAR 26
  • TiGeR 2 yıl önce Şikayet Et
    Memet abi yenge seni arıyor cevap versene. Memet abi bulunacak
    Cevapla
  • Mehmet Şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    Valla ben değilim, böyle bir pisliği tanımam bile
    Cevapla
  • CCC TÜRKİYE 2 yıl önce Şikayet Et
    :)):))):))):)):)) sabah sabah güldürdün beni ALLAH da seni güldürsün :))
    Cevapla
  • (76) 2 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet abi ordamı ordamı ordamı
    Cevapla
  • Köylü 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadı KÖYLÜLER tam alemler her akşam sotaya yatın Türkiye’nin cari açığını bunlardan çıkartırız
    Cevapla
  • aaccc 2 yıl önce Şikayet Et
    polis bunlara çok ciddi ceza vermeli.öyle kadın diyede pozitif ayrımcılık yapmamalı.haddini bilmeyene en sert tedbiri uygulamalı.öyle elini kolunu sallaya sallaya çıkıp gidememeli.onu anasından doğduğuna pişman etmeli,
    Cevapla
  • mert 2 yıl önce Şikayet Et
    polisi tehditten içeri almaları lazım ama işte mehmet abi olayı var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hindistan'da dehşet anları: Otomobil ile beton duvar arasına can verdi
BAE geri çekildi: Fransa ile 5 milyar avroluk anlaşma iptal!