Deniz kazası geçiren Ali Sabancı ve eşinin son durumu açıklandı! İkinci kez...

Yunanistan'da deniz kazası geçiren iş insanı Ali Sabancı'nın vücudunda çok sayıda kırık olduğu ve aort damarına stent takılmasının ardından 'çoklu travma' ameliyatına alındığı öğrenildi.

GİRİŞ 26.08.2023 21:02 GÜNCELLEME 27.08.2023 09:16
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Yunanistan'da deniz kazası geçiren iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın sağlık durumlarına ilişkin yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Vücudunda çok sayıda kırık olduğu tespit edilen Ali Sabancı'nın, aort damarına stent takılmasının ardından 'çoklu travma' ameliyatına alındığı, eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın ise yüz travması nedeniyle operasyona alınacağı öğrenildi.

VÜCUDUNDA ÇOK SAYIDA KIRIK TESPİT EDİLDİ VE AMELİYATA ALINDI

Entübe edilen ve ameliyatla dalağı alınan Ali Sabancı'nın vücudunda çok sayıda kırık olduğu öğrenildi. Doktorların yaptığı ilk tespitlerin ardından Ali Sabancı'nın vücudunda kalıcı hasarların kalabileceği yönünde endişelerin olduğu öğrenildi. Ali Sabancı, aort damarına stent takılmasının ardından 'çoklu travma' ameliyatına alındı.

EŞİ SABANCI DA AMELİYATA ALINACAK

Kazada başını botun önündeki cam bölmeye çarpan Vuslat Doğan Sabancı'nın ise yüz travması nedeniyle operasyona alınmasının kararlaştırıldığı ve Ali Sabancı'nın da ikinci kez ameliyata gireceği bildirildi. Öte yandan botta Sabancı çiftinin çocuklarının da bulunduğu, ancak durumlarının iyi olduğu bildirildi.

YUNAN MEDYASINDAN KAZAYLA İLGİLİ DİKKAT ÇEKEN SÖZLER

Yunan medyası kaza anında botu kullanan Ali Sabancı'nın bu rotayı sürekli olarak kullandığını ve belki de aşırı güvenden dolayı çarptığı kayalıkları görmediğini yazdı.

 

'BELKİ DE AŞIRI GÜVENDEN DOLAYI KAZA MEYDANA GELDİ'

Lamireport sitesinde yer alan haberde, "Kazanın olduğu yer, Sabancı'nın birçok kez gittiği bir rota ve belki de aşırı güvenden dolayı, olmasını beklemediğiniz bir kaza meydana geldi. Kazadan sonra Sahil Güvenlik botu hemen harekete geçti. Sabancı'yı 5 saatlik personel mücadelesi sonunda hayatta tutmayı başardılar" dedi.

AKİF ÇAĞATAY KILIÇ'TAN SABANCI ÇİFTİNE ZİYARET

Yunanistan'ın Leros adasında tekne kazası geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı çiftinin tedavileri İstanbul'da özel bir hastanede sürüyor. Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da akşam saatlerinde hastaneye gelerek Sabancı çiftinin ziyaret etti.

NE OLMUŞTU?

Yunanistan'da tatilde olan iş insanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza yapmıştı. Ağır yaralanan çifti, tesadüfen yakınlarından geçenler fark etmişti. İlk müdahalenin ardından Bodrum'a getirilen Ali Sabancı, Sağlık Bakanlığı'na ait ambulans uçak ile İstanbul'a sevk edilmişti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 67
  • Karakılıçlı bey 8 ay önce Şikayet Et
    Zorunluluktan bindiğin pega-suuusta da susuzluktan ölsen kimseye bir bardak su bile vermezler.Hep gayrimüslimlere çalışıyor bizdeki yerli geçinenler sorsan hepsi yerli ve milli emperyalizm karşıtı hemi de Atatürkçü! Türkiyede gezecek yer yok tabii buyrun paraları Yunan'a akıtın
    Cevapla
  • Bbdj 8 ay önce Şikayet Et
    Biz aynı duruma düşsek bugün 3 gün hayrımız yapılmış olurdu…
    Cevapla
  • MaKuS 8 ay önce Şikayet Et
    Sürüsüne bereket iş adamlarımızdan farkı ne acaba ? Bu kadar üzerine düşüldü . Haber üstüne haber .
    Cevapla
  • Tuncay 8 ay önce Şikayet Et
    Allah yardımcıları olsun
    Cevapla
  • Mehmet 8 ay önce Şikayet Et
    Sabancı olunca günlerce konuşulur, vatandas olunca kısaca haber verilir. Benim gözümde seninde diger insanlardan farkin yok geçmis olsun sadece.
    Cevapla
  • Ack 8 ay önce Şikayet Et
    O kac kisiye ekmek veriyor.sen kac kisiye derler adama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'ye teklif yağmuru: 8 futbolcuya yoğun talep!
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso