İzmir'de çap kamyonunun çarptığı işitme engelli öldü

İzmir'de, çöp kamyonun çarptığı işitme engelli 83 yaşındaki Ruhi Zorbaz, hayatını kaybetti.

İzmir'de çap kamyonunun çarptığı işitme engelli öldü
İzmir'de çap kamyonunun çarptığı işitme engelli öldü
GİRİŞ 27.08.2023 17:10 GÜNCELLEME 27.08.2023 17:10
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İzmir''in Karaburun ilçesi Mordoğan Mahallesi 250 Sokak'ta park halindeki iki aracın arasından geçerek yola çıkan 83 yaşındaki işitme engelli Ruhi Zorbaz'a çöp kamyonu çarptı.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelmede, Zorbaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Zorbaz'ın cenazesi, olay yerindeki incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili çöp kamyonu sürücüsü ve araçta görevli 2 belediye çalışanının ifadelerine başvurulmak üzere jandarmaya götürüldüğü öğrenildi.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • BORAN ŞAHİN 4 ay önce Şikayet Et
    Ford Trucks Çöp Kamyonu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak