Diyarbakır'da bir kiracı, önce evi tüple tuzakladı sonra ateşe verdi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kiracı, tüp ile evi tuzaklayarak ateşe verdi. Kiracının kundaklamasının henüz sebebi bilinmezken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Diyarbakır'da bir kiracı, önce evi tüple tuzakladı sonra ateşe verdi
Diyarbakır'da bir kiracı, önce evi tüple tuzakladı sonra ateşe verdi
GİRİŞ 27.08.2023 21:45 GÜNCELLEME 27.08.2023 21:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olay, Kaynartepe Mahallesi 226. Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre kiracı, henüz belirlenemeyen nedenle evde tüp tuzaklayıp ateşe verdi.

İhbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ekipler, yangını kontrol altına alarak söndürdü. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Mehmet 8 ay önce Şikayet Et
    %25'tir o.
    Cevapla
  • Adalet 8 ay önce Şikayet Et
    Çekirdekten terörist belli
    Cevapla
  • ali 8 ay önce Şikayet Et
    işte ev sahiplerinin yaptiğida aynen bu , yani kiraci insan ve ailelerin çocuklarinin hayatini yakmak !!! herkes yaşattiğini yaşayacak bu dünyada olmazsa öbür dünyada, en çokta düzen böyle bizim yapacagimiz birsey yok diyen ev sahipleri var ya onlar milyon kere karsiligini alacak o duzenin !!!
    Cevapla
  • dede 8 ay önce Şikayet Et
    kanunu takan ev sahibimi var?2700 lira olan kiramı 12 bin liraya çıkardı.Kabul etmiyorsan çık diyor sürekli tartışmaktan bıktık birimizin başı belaya girecek bu gidişle...hadi kanunu geçtim 6 bine razıyım ...nerde kanun? devletin maaşıma verdiği zammın fazlasını ev sahibi benden geri istiyor...vicdan lazım biraz
    Cevapla
  • Molla Kasım 8 ay önce Şikayet Et
    Benimde kiracım var , o paraya oturuyor 6000 yapsa bencede uygun. yeni kiracıya 10-12 verebilirim ama haksızlık olur. Her ev sahibi bu şekilde değil. Ama bazı kiracılarda 2700 kirayı 3500 yapıyor, %25 gibi sabir bir oran yerine maaş artış oranı yada enflasyon oranı koysa daha adil olurdu. Yoksa kimse huzurlu değil.
    Cevapla
  • Fehmizat 8 ay önce Şikayet Et
    kesin pkk lidir böyle seyleri onlar bilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!