Beyoğlu'nda İETT otobüsü durağa daldı! Şoför de kaçtı

Beyoğlu'nda kontrolden çıkan bir halk otobüsü yol kenarındaki durağa çarptı. Kazada kimse yaralanmazken durak yerle bir oldu. Kazaya sebep olan İETT şoförü, olay yerinden otobüsle birlikte kaçtı.

GİRİŞ 28.08.2023 07:10 GÜNCELLEME 17.04.2024 09:40
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

Kaza Beyoğlu ilçesi Hasköy mevkiinde bulunan bir otobüs durağında, saat 01.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre yolcu güzergahında seyreden 34 HO 2503 plakalı İETT otobüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan durağa daldı.

Gece geç saatler olması nedeniyle durakta yolcu olmaması sayesinde facianın eşiğinden dönüldü. Çarpmanın etkisiyle durak yerle bir oldu.

İETT otobüsünün çarptığı durakta kırılan cam ve metal parçaları etrafa dağılırken, çevredeki vatandaşların iddiasına göre kazaya sebebiyet veren şoför ise olay yerinden kaçtı. O anlar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kaydedildi.

KAYNAK: İHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 83
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Şoför serhoş, otobüs motorhoş. Sonuç: NAHOŞ! Bekleyin her şey çok güzel olacak. Yakında musluklardan mey akacak! NE HOŞ?
    Cevapla
  • Ev Sahibi 7 ay önce Şikayet Et
    Kaçıyorsa ya ehliyetsiz yada alkollü..
    Cevapla
  • ihsan kastamonu 7 ay önce Şikayet Et
    uyumuş
    Cevapla
  • Ev Sahibi 7 ay önce Şikayet Et
    İşbilmezlerin yönettiği belediyede bunlar olağan şeyler. Yangın söndirmeyi bilmeyen itfaiyeciler, şöförlükten bihaber otobüs sürücüleri, mersedese bile bakım ihalesini vermeyen işbilmez belediye kadroları. Ne diyelim düşman olsa denize dökeriz ama bunları sandıkta süpürmek gerekli..
    Cevapla
  • hülya 7 ay önce Şikayet Et
    Deprem sel yangın heyelan doğal felaket istanbulun başına gelen en büyük felaket imamoğludur
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Tuttuğunu belediye şoförü yapan İbb,durup biraz düşünsün nerde hata yaptım diye.Rlindeki sağlam şoföre sahip çıkamadılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"