AFAD hız kesmiyor! Çalışmalara tam gaz devam

Deprem bölgesinde afetzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için tüm kapasitesiyle çalışan AFAD son olarak yaz sıcaklarında konteyner kentlerde yaşayan vatandaşların klima ve vantilatör gereksinimlerini karşıladı.

GİRİŞ 28.08.2023 19:18 GÜNCELLEME 28.08.2023 19:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerinin ardından devreye giren AFAD afetzedelerin her türlü ihtiyacını karşılamada seferber oldu.

AFAD'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Asrın felaketinin ardından afetzede vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyoruz.

"SÜREÇ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK"

Asrın felaketinin ardından kurduğumuz konteyner kentlerde yaşam konforunu artırmaya yönelik başlattığımız iklimlendirme çalışmaları bütün hızıyla devam ediyor.

Bugüne kadar, bölgenin coğrafi koşulları ve iklim şartları dikkate alınarak, toplam; 104 bin 205 klima ve 60 bin 6 adet vantilatör takıldı. İhtiyaçlar doğrultusunda süreç aralıksız olarak devam ediyor.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • misafirr 8 ay önce Şikayet Et
    Allah devletimizden razı olsun deprem bölgesinde yaşayan biri olarak söylüyorum ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar. daha fazlasını beklemek nankörlük olur. Rabbim devletimize zeval vermesin gücünü arttırsın . şu yerel yönetimdekileri de bir an önce başımızdan alsın.
    Cevapla
  • sevgi 8 ay önce Şikayet Et
    deprem bölgesinde kiraları 20.000 liraya çıkaralım hiç bir sorun kalmayacak. şimdi henüz 10.000 lira oldu. asgari ücret artarsa kiraları 30.000 liraya çıkarmak lazım. bu yorumu okuyan herkes "bu ne diyor " diyecek. ama ev sahibiyse kiracıya ne yaptığını hatırlasın.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    biraz şükredelim hayatta olduğumuza başımızı soktugumuz bir yer olduğuna yıkılan evlerimizin hepsinde klima varmiydi Kanaat şükür tevekkül, sabır,tefekkür,imtihan
    Cevapla
  • Abdülhamid 8 ay önce Şikayet Et
    Malatya Akçadağ Bahri köyündenki konteyner kentte kalıyoruz klima yok ha bugün ha yarın gelecek diyorlar sabırla bekliyoruz
    Cevapla
  • Selma Malatya dan 8 ay önce Şikayet Et
    Malatya elemendik konteyner ketteyiz buraya bir ay dur klima verdiler Allah razı olsun dayanılarak gibi değil sıcaklar Devletimiz den milletimizden Allah razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Reisi'nin ölümüyle ilgili İsrail'den açıklama
Dev derbi Avrupa'da manşetleri süsledi!