Türkiye'nin konuştuğu olayla ilgili dev operasyonda yakalanan 22 kişi tutuklandı!

Kağıthane’de polis memuru Hakan Telli’nin şehit edildiği, polis memur Ahmet Yasin Çevik’in ise yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 22 şüpheli tutuklanırken, 17 şüphelinin sorgusu sürüyor.

GİRİŞ 29.08.2023 01:43 GÜNCELLEME 29.08.2023 09:17
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... İstanbul Kağıthane'de polis memuru Hakan Telli'yi şehit eden suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 39 şüpheliden 22'si tutuklandı. 17 kişinin sorgusu ise sürüyor.

Polis memuru Hakan Telli ve Ahmet Yasin Çevik, 25 Ağustos’ta Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde uyuşturucu çetelerinin barındığı bir eve operasyon düzenlemiş, gece yapılan baskında saldırganların açtığı ateş sonucu Hakan Telli isimli polis memuru şehit olmuş, aynı ekipte yer alan Ahmet Yasin Çevik adlı emniyet görevlisi ağır yaralanmıştı.

Şüpheli Diyar Anucur’un öldürüldüğü olayın ardından ilk etapta yaralanan O.A ile birlikte aynı evde yaşayan 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alınmıştı.

Devam eden soruşturma kapsamında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, O.A isimli kişinin liderliğindeki “Anucurlar” suç örgütüne yönelik irtibatlı, iltisaklı ve beraber faaliyet gösteren şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik geniş çaplı çalışma gerçekleştirildi.

97 ADRESE DÜZENLENEN DEV OPERASYONDA 39 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Emniyet ekiplerince belirlenen 97 adrese gerçekleştirilen zincirleme operasyonda 39 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından dün Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

22 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Zanlılar burada nöbetçi savcılığa verdikleri ifadelerinin ardından Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi.

Hakimlik 22 şüphelinin tutuklanmasına karar verirken, 17 şüphelinin sorgusu ise sürüyor.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 97
  • Önce Vatan 7 ay önce Şikayet Et
    Taner Yıldız, ülkemize kaçıp gelen suriyelilerin çoğunluğuna baktığımızda, büyük oranda askerlik çağı gelenlerin tamamının ülkemize geldiğini görüyoruz, kendilerine sorduğumuzda ise askere gitmemek için ülkemize kaçıp gelmişler, ülkelerinde askerden kaçıp gelenleri onurlu bir şekilde göndereceğinize inanıyormusunuz. Asla gitmezler, tek çare hepsini ve derhal ülkelerine geri göndermektir
    Cevapla
  • Murat 8 ay önce Şikayet Et
    Savcıların yapacagı tek şey var ceteye sokacak 36 seneyi verecek bak o zaman mafyamı kalıyo memleketde görüyüm tüm böyle oluşumlara böyle ceza verirse düzelir kardeşim
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    İDAM İDAM İDAM tek çözüm şeriat
    Cevapla
  • Bozkurt 8 ay önce Şikayet Et
    2016'dan beri idam gelecek sözde ne idamı bee 3-5 ay yatar cikarlar
    Cevapla
  • ERZURUM SEVDALISI 8 ay önce Şikayet Et
    Yahu artık yeter getirin şu idamı da millet bu hainlerin hakettikleri cezayı görsün o polis yavrumuzun cezası güya yargılalanıpta da içeride bedlenmesin ona da kurşunla karşılık berilsin yeter artık avrupa istiyor diye idamı getirmiyelim mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!