Kıskançlık cinayeti: Eski eşini keser sapı ile öldürdü!

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bir 48 yaşındaki M.B., eski eşi 39 yaşındaki A.Ç.'yi keser sapı ile döverek öldürdü. Tartışmanın nedeninin kıskançlık olduğu öğrenildi.

Kıskançlık cinayeti: Eski eşini keser sapı ile öldürdü!
Kıskançlık cinayeti: Eski eşini keser sapı ile öldürdü!
GİRİŞ 29.08.2023 12:20 GÜNCELLEME 29.08.2023 12:22
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Ordu'da olay, dün akşam saat 18.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eski eşi A.Ç. (39) ile görüşmeye giden M.B. (48) arasında tartışma çıktı.

EVİN KAPISINI KİLİTLEDİ

İHA'da yer alan habere göre tartışma sırasında M.B. keser sapı ile A.Ç.’ye vurdu. Çevredeki vatandaşlar evden gelen sesler üzerine polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri eve ulaştıkların M.B.’nin evin kapısını kilitlediğini tespit etti.

SOPA İLE DARP ETMEYE DEVAM ETTİ

Polis ekiplerin yaptıkları çalışma sonucu eve girdiklerinde M.B.’nin A.Ç.’yi sopa ile darp etmeye devam ettiğini fark etti. Olay yerinde yakalanan M.B. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan A.Ç. yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KAVGANIN NEDENİ KISKANÇLIK

M.B.’nin ilk ifadesinde ‘kıskançlık’ yüzünden aralarında tartışma yaşandığını, tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine evde bulunan sopayla eski eşine saldırdığını söylediği ortaya çıktı.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 56
  • Dr.özcan 7 ay önce Şikayet Et
    Allah ikisinede yardım etsin. kadınlar artık eften püften ,çok basit sebeblerle ayrılık yoluna gidiyor,çok yazık çok yanlış olan birşeyler var.artık önünede geçilemez,bir kurumda iki müdür,bir direksiyonda,bir koltukta iki şöför,yürümüyor,yürümez
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    bence idam yada ömür boyu olmalı
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    İdaaaam
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Kısasta hayat vardır
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Ceza evinde eskisin artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!