Kahvehanede kan donduran olay: 2 ölü, 4 yaralı

İstanbul Güngören’de yaşanan olayda bir kahvehaneye yapılan silahlı saldırı sonucu çatışma çıktı. Çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Kahvehanede kan donduran olay: 2 ölü, 4 yaralı
Kahvehanede kan donduran olay: 2 ölü, 4 yaralı
GİRİŞ 31.08.2023 02:45 GÜNCELLEME 31.08.2023 02:45
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Olay, 18.00 sıralarında Merkez Mahallesi, Bayrampaşa Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kahvehaneye gelen bir grup silahlarla rastgele ateş etmeye başladı.

KAHVEHANEDEKİ SİLAHLI ÇATIŞMADA 2 KİŞİ ÖLDÜ, 4 YARALI

Kahvehanede bulunanların da karşılık vermesiyle olay çatışmaya dönüştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çıkan çatışmada yoldan geçen 59 yaşındaki Servet Aytaş ve Burak Kan hayatını kaybetti. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar hastanelere sevk edildi.

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın yaşandığı sokak polis ekipleri tarafından araç ve yaya trafiğine kapatılırken, yapılan çalışmalar sırasında olay yerine yakın bir binanın içinde bulunan bir kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelinin de yaralı olduğu ve hastaneye götürüldüğü öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemelerde olay yerinde çok sayıda kovan bulundu. Saldırıda hayatını kaybeden Aytaş ve Kan'ın cenazeleri yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

YOLDAN GEÇERKEN KURŞUNLARIN HEDEFİ OLMUŞ

Yoldan arabası ile geçerken çatışmanın ortasında kalarak hayatını kaybeden Servet Aytaş'ın cenazesi yapılacak olan otopsinin ardından defnedilmek üzere memleketi Trabzon'un Of ilçesine gönderilecek. Çatışmada yaralanan, Hüseyin H., Ertan B., Burak E., şüpheli Berkay D.'nin ise tedavileri devam ediyor.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 70
  • kahraman 8 ay önce Şikayet Et
    psikopat ve deliler yurdu istanbul, bir şehir bu kadar problemli olamaz, olmamalı da. istanbulu bu ülkede istemiyoruz.
    Cevapla
  • Sultan Süleyman 8 ay önce Şikayet Et
    , [ yok muhteber bir nesne devlet gibi olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi ] Şu züppeler vurucular İstanbul meydanlarında parça parça kafaları gözleri ayakları kırılsaydı bir daha züppelik kavga kalır mıydı ülkede Oysa şimdi nefes alamayacak kadar huzursuz ne an hangi zippe ile maganda ile ne önlem alacağımızı bilmiyoruz nasılsa ceza yok
    Cevapla
  • Duyuru 8 ay önce Şikayet Et
    Bir an önce silah ruhsatı konusunda devletimizin çalışma yapması ruhsatsız silahları acilen toplatması ruhsatlı silah sahiplerini de güncel akıl sağlığı kontrolünden geçirmesi kazım. Alın size para kaynağı ilgililere duyurulur.
    Cevapla
  • Cemil 8 ay önce Şikayet Et
    İlke teksas oldu.istanbul valisi ve emniyet müdürü bu konuda be düşüyor bilmiyoruz.yapilan icraat yok.
    Cevapla
  • almanya 8 ay önce Şikayet Et
    Bunu yapanlara cok agir ceza verilmeli ki, kulaklara küpe olsun. Yazik o olayla ilgisi omayan insanlara. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında sakat ifadeler