Eski milletvekilinin oğluna başıboş köpek saldırısı!

Başıboş köpekler, 24. dönem Kayseri milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır'ın oğluna saldırdı. Bakır, oğlunun çevredeki bir vatandaş tarafından kurtarıldığını aktardı.

Eski milletvekilinin oğluna başıboş köpek saldırısı!
Eski milletvekilinin oğluna başıboş köpek saldırısı!
GİRİŞ 31.08.2023 17:56 GÜNCELLEME 31.08.2023 20:33
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Türkiye'de başıboş köpek sorunu hız kesmiyor. 

Sokaklarda tehlike saçan başıboş köpekler, bu kez 24. dönem Kayseri milletvekili Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır'ın oğluna saldırdı.

Sosyal medya hesabından olayı anlatan eski milletvekili Pelin Gündeş Bakır, oğlunu parçalanmaktan zor kurtulduğunu anlattı. Başıboş köpeklerin toplanmasını isteyen Bakır, şunları söyledi:

Geçen hafta Sarıyer’de yürüyordum. Oğlum bisiklete biniyordu. Benden uzaklaştı 400 metre. Yürüyerek yetişemedim. O sırada bir feryat koptu. Bu köpek oğluma saldırdı. Koşmaya başladım. Ama hemen yetişemedim. Allah’tan çevreden bir beyefendi yetişti. Çocuğu köpeğin ağzından aldı.

Oğlum büyük korku geçirdi. Dakikalarca zangır zangır titredi. Bu köpek küçükken bir kaza geçirmiş. Pek çok kez ameliyat olmuş. Psikolojisi çok bozuk. Daha önce de bir site sakini hanımın bacağını parçalamış. İnsanlara saldırıyor. 15 gün Belediye almış ancak yine sokakta. Çünkü kanuni düzenleme yapılmış sanırım. Saldırmaya devam ediyor. Anne her 6 ayda bir bunun gibi 6-7 tane doğuruyormuş. Kardeşleri de bunun gibi çok saldırganmış. Yetkililer anneyi yakalayamıyoruz diyorlarmış. Bu mazaret olmamalı. Lütfen Kısırkaya Barınağına saldırgan köpekler toplansın. Çocuklarımızın sokakta bisiklete binme özgürlüğü köpekler uğruna ihlal edilmesin. Sitedeki çocuklar bisiklet süremez oldu! Bebek arabalı anneler korku içinde! Lütfen çocuklarımızı köpeklerin dişlerinden koruyun! Bu hayvanları öldürmeyelim ancak barınaklarda toplayıp kısırlaştıralım ve bir daha sokağa bırakmayalım. Gelişmiş ülkelerin hiçbirinde sokakta köpek yoktur. İnsan bir kez çocuk oluyor. Sokaklar çocuklarındır!

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 65
  • iiiiiiiiiiiiiiiii 8 ay önce Şikayet Et
    Bu tavsiyesi yapmak çokmuş zor acaba bu işlerden sorumlu kimlerdir bunun bir yaptırımı olması gerekmezmi insan bu kadar duyarsız nasıl olabilir.....
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Milletvekili böyle ağlarsa millet ne yapsın?
    Cevapla
  • Vatandaṣ 8 ay önce Şikayet Et
    Eğer iktidarda olan bir millet vekilinin çocuğuna saldırsaydı, on gün içinde başıboş köpek sorunu diye bir şey kalmazdı.
    Cevapla
  • Omer 8 ay önce Şikayet Et
    Şimdi harekete geçerler.ucu kendilerine dokunduya
    Cevapla
  • Doğrucu 8 ay önce Şikayet Et
    Avrupa'da yok bir tek köpek.Bizim sokaklarda sahipsiz köpekler,kediler ,mülteciler,dilenci çocuklar. Afrika ülkeleri gibiyiz. Çöpler, düzensizlikler..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da selin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı
Türkiye'nin operasyonu öncesi PKK'dan şeytani Irak planı!