Erdoğan'a oy verdikleri için anne ve kızı darp edildi!

Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler sonrasında iyice artan skandal manzaralara bir yenisi daha eklendi. İstanbul Kartal'da, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdikleri için bir anne ve kızı sözlü tacize uğrayıp darp edildi.

GİRİŞ 01.09.2023 11:06 GÜNCELLEME 01.09.2023 16:46
Bu Habere 168 Yorum Yapılmış

Kartal'da bir anne ve kızı AK Parti ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a oy verdikleri için düzenli şekilde sözlü tacize uğradı. Son olarak annenin darbedildiği öğrenildi. Genç kız sosyal medyadan bir video paylaşarak yardım istedi.

"YEMEDİĞİMİZ HAKARET KALMADI"

Genç kız yaşananları "Biz seçim zamanından beri AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı desteklediğimiz için yemediğimiz hakaret ve darp kalmadı.

"KOMŞUMUZ OLAN KADIN VE ARKADAŞLARI ANNEMİ DARP ETTİ"

Annemi bir hafta önce sırf bu yüzden darp ettiler. Bizim komşumuz olan kadın darbetti. Dün de annemi darp eden kadının arkadaşları olan kafenin sahipleri annemi darp etti. Annemi sopayla darbettiler, kapıda bıçaklarla bekliyorlar. Eve giremeyelim diye." sözleriyle anlattı.

"KONUYU ÇARPITMAYA ÇALIŞTI!"

Genç kız ayrıca ilginç bir gerçeği de şu sözlerie ifade etti:

Videoda gördüğünüz o sopalı şahıs AK Partililere saldırıyorlar diyor. Bize HDP'li diyor. kamerayı gördükleri için konuyu tam çarpıtmaya çalışıyorlar.

KAYNAK: AKŞAM GAZETESİ1
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 168
  • Sopalı yaratık 7 ay önce Şikayet Et
    Yüzünde tüy olduğuna göre bayan olmamalı. Ama erkek hiç değili. Bayanlara sopayla saldıran tam bir islam dışı vahşi yaratık. Müslümanlar artık nefsi müdafaa durumundalar. Yüz yıldır ezildiler, şimdi ortadan kaldırılmak isteniyor.
    Cevapla
  • Mete kaan 7 ay önce Şikayet Et
    hapis hapis hapis başka altarnatifi yok yoksa bunlar kuduz it gibi ona buna saldiracaklar halkı galyana getiriyorlar devlat bu yasayı acilen çikartmalı
    Cevapla
  • aksaray 7 ay önce Şikayet Et
    yahu bu ermeniler ve yahudiler yunan asıllılar neden müslümanlara hakaret ediyorlar.
    Cevapla
  • Türkiye 7 ay önce Şikayet Et
    Artık idam gelmeli
    Cevapla
  • Aytek 7 ay önce Şikayet Et
    Bu ahlaksizlara ağır ceza verilmeli ki bir daha hiç kimse cesaret edemesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!