Esra Erol'a çıkmışlardı, sonu ölümle bitti!

Bursa'da sokak ortasında öldürülen Leyla Koca (45) ile onu bıçaklayan eşi Hakkı Koca'nın (53), mayıs ayında bir TV programına katıldıkları, çiftin burada da tartıştıkları ortaya çıktı.

GİRİŞ 01.09.2023 12:45 GÜNCELLEME 01.09.2023 12:45
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Olay, dün saat 16.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Emek Zekai Gümüşdiş Mahallesi Sanayi Caddesi'nde meydana geldi. Otomobille seyir halinde olan Hakkı Koca ile eşi Leyla Koca arasında tartışma çıktı.

Hakkı Koca'nın otomobili yavaşlatmasını fırsat bilen Leyla Koca, araçtan inip, kaçmaya çalıştı. Peşinden koşan Hakkı Koca, cebinden çıkardığı bıçakla eşini bıçakladı. Kadın kanlar içerisinde kalırken, Hakkı Koca çevredekiler tarafından etkisiz hale getirildi.

Hakkı Koca gözaltına alınırken, 4 çocuk annesi kadın kaldırıldığı Bursa Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Leyla Koca'nın otomobilden inip, kaçmaya başladığı ve eşinin arkasından koştuğu anlar da bir iş yerinin kamerasına yansıdı.

MAYIS AYINDA TV PROGRAMINA KATILDIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Leyla ile Hakkı Koca'nın mayıs ayında bir TV programına katıldıkları, çiftin burada da tartıştıkları ortaya çıktı.

Görüntülerde; stüdyoyu terk eden Leyla Koca'nın, 'O arsayı sana vermiyorum' dediği, bunun üzerine Hakkı Koca'nın 'Dengesiz konuşma' diyerek eşinin üzerine doğru yürüdüğü anlar yer aldı.

Hakkı Koca'nın polisteki işlemleri sürerken, Leyla Koca'nın cenazesi bugün Bursa'da toprağa verilecek.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 77
  • Abdulaziz 8 ay önce Şikayet Et
    Proje bu . Projeyi Yapana , topluma dayatana lanet olsun . Dünya ahiret hiç biri asla iflah olmasın . Kurtuluş bulmasın .
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Bu tür haberleri vermeyin güzel örnek haberleri verin
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    çalisiyorsunuzda ne oluyor kocalariniza ihanet edip paraları sevgilileri izle yiyorsunuz sonrada böyle kadın cinayetleri oluyor yazık toplumda ahlak kalmamis
    Cevapla
  • Biri 8 ay önce Şikayet Et
    Ne saçmalıyorsun? Çalışmakla ne alakası var. Kanı bozuksa eğer sen odanda uyurken öbür odada bile aldatır. Boş yapma
    Cevapla
  • mustafa 8 ay önce Şikayet Et
    ne acı ne vahim ailelerin yaşadığı acılardan reyting al para kazan bu nahoş ve çirkin olayları milletin gözünde doğallaştır.
    Cevapla
  • Sivassporum 8 ay önce Şikayet Et
    Her insanın bir sınırı vardır. Olay tabi ki vahim lakin absürt ve adamı çok rencide eden bir tablo var ortada. Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin. Çok zor...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!