Mezarlık ve camilerden muslukları çaldılar

Sakarya'nın Hendek ilçesinde cami, mezarlık ve hayratlarda bulunan muslukları çalan 2 kişi yakalanıp, tutuklandı.

Mezarlık ve camilerden muslukları çaldılar
Mezarlık ve camilerden muslukları çaldılar
GİRİŞ 01.09.2023 13:45 GÜNCELLEME 01.09.2023 13:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hendek ilçesindeki Sümbüllü, Soğuksu, Kurtköy, Tuzak, Yeşilvadi, Kargalıyeniköy, Servetiye, Nuriye, Kazimiye ve Martinler mahallelerinde bulunan cami, mezarlık ve hayratlarda bulunan muslukların çalınması üzerine jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Sakarya ve Hendek İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından muslukları çaldıkları tespit edilen Ö.K ve Ö.K., düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. İki şüphelinin çaldıkları muslukları hurdacılara sattıkları öğrenildi.

Şüpheliler, Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    musluk hurda 10 lira yerine yenisi takilana kadar akan su 10 ton muslugami yanarsın akan suyami emniyetten arkadaşlar musluğu bunlarda deneseler belki elleri bidaha musluğa gitmez
    Cevapla
  • Artık 7 ay önce Şikayet Et
    Hurdacı da bu işin içinde. Hurdacı da sorguya çekilmeli...Bu kadar musluğu nerden buldun diye sormaz mı adam?Onlar muslukları satacak yer bulamasalar,çalmazlardı.Bir de ev,bina içinde kullanılan musluklar ile dışarı kullanılan musluklar zaten farklıdır. Aslında hurdacı muslukların nereden geldiğini biliyordu.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Hurdacida sorgulanip onada ayni cezai işlem verilsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı