Mehmetçik Vakfı adına para toplayan dolandırıcılara gözaltı

Tunceli’de kendilerini askeri personel olarak tanıtıp Mehmetçik Vakfı adına toplayarak vatandaşları dolandırdığı tespit edilen 2 şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 03.09.2023 01:08 GÜNCELLEME 03.09.2023 11:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bazı şüphelilerin Mehmetçik Vakfı adına sahte belgelerle vatandaşlardan bağış topladıkları bilgine ulaştı.

Ekipler, şüphelilerin aracını Pülümür ilçesi Çobanyıldızı köyünde tespit etti. Araçta yapılan aramada iki adet küçükbaş hayvan ve birçok farklı dernek ismiyle düzenlenmiş fiş ele geçirildi. Araçta bulunan Y.D. ve İ.Y. gözaltına alındı.

Olayla ilgili Pülümür Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor. 

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Burası Türkiye 7 ay önce Şikayet Et
    Devlet destekli dolandırıcılar cenneti ÜLKEM ...
    Cevapla
  • zafergülten 7 ay önce Şikayet Et
    Semtim İkitelli-İstanbul da dilenciden geçilmiyor,zabıta birşey demiyormu,görmüyormu bunbları,sanki ortak çalışıyorlar gibi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
‘Sorun afet mi kafa mı?’ Ankara’yı sel götürdü Mansur Yavaş suskunluğa büründü
AK Parti'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması: 'Desteğimiz tamdır'