Anadolu Otoyolu'ndaki zincirleme kaza: 1 kişi yaralandı!

Anadolu Otoyolu'nun Gebze kesiminde zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Araçtan çıkarılan yaralı, sağlık ekiplerince ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 03.09.2023 06:40 GÜNCELLEME 03.09.2023 09:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Anadolu Otoyolu'nun İstanbul istikametinde seyreden F.D. yönetimindeki 34 EDK 750 plakalı çekici, Gebze kesiminde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, S.V idaresindeki 34 LAA 425 plakalı midibüs ve C.V'nin kullandığı 34 DKA 21 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada araç içerisinde sıkışan çekicinin sürücüsü yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçtan çıkarılan yaralı, sağlık ekiplerince ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle otoyolda bir süre aksayan trafik akışı, daha sonra kontrollü olarak 2 şeritten sağlanmaya başladı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Türkiyde herkes aptal gibi araba kullanıyor, sanki hepsi tabakhaneye b.k yetiştriyor , kurallara uyan kimse yok , yaya sanki düşman hiç saygı kalmamış İDAM şart bukadar Agresiv Aptal Millet yoktur Medeni Ülkelerde !!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şanlıurfa'da inanılmaz olay! Bir şehre yetecek elektriği kaçak kullanırken yakalandılar
CHP'li gazeteci Özlem Gürses'ten Saraçhane’de 1 Mayıs oyunculuğu