Kartal'da motosiklet kontrolden çıkıp metrelerce sürüklendi

Kartal'da sahil yolu üzerinde hız yapan bir motosikletli, motorun hakimiyetini kaybederek metrelerce sürüklendi. Başka araçlara çarparak durabilen motosikletin sürücüsü ağır yaralandı.

GİRİŞ 03.09.2023 07:21 GÜNCELLEME 03.09.2023 09:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İddiaya göre ismi ve motorunun plakası öğrenilemeyen sürücü diğer motorcu arkadaşlarıyla hızlı bir şekilde ilerlerken kullandığı motosikletin hâkimiyetini kaybetti ve motosikletle birlikte sürüklenmeye başladı.

Çevredeki vatandaşlardan edinilen bilgilere göre yaklaşık 100 metre sürüklenen genç sağ şeritteki park halindeki araçlara çarparak durabildi.

Çarpmanın etkisiyle kanlar içinde yerde yatan genç motosikletliye çevredeki diğer sürücüler yardım etmeye çalıştı.

Yine çevredeki vatandaşlar tarafından sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine itfaiye ekipleri, polis ekipleri ve ambulans sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri kanlar içinde yatan genci Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne götürürken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlardan Yılmaz Ayın, "Şurada karşıda oturuyorduk. Motorcu arkadaş geliyordu, bir anda kaydı ve motorun üzerinden düştü, aracın altına girdi. Motor da 100 metreye yakın sürüklendi. Ben bile olayın etkisinden çıkamadım. Umarım arkadaş kurtulur" dedi. 

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • efe 7 ay önce Şikayet Et
    Ailemizi tehlikeye atacak olan bir tanesinden kurtulmuşuz
    Cevapla
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    eğitim şart hava atacam derken ömür gidiyor
    Cevapla
  • vatandaş51 7 ay önce Şikayet Et
    Motorsiklet oyuncak değil bir araç. Kurallara uygun kullanılmıyor. Hız, ön kaldırma, egzoz boşaltma,... Artık bu iş zor çözülür. Herkes kral. Ormanın bir kralı yok. Söz dinlemezler. Ceza da çözmez... Eğitim ailede çocukken başlar ama aile sıfır...
    Cevapla
  • Beko 7 ay önce Şikayet Et
    Beter olsunlar. Bıktık artık bunlardan.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    artık bu tipler o kadar çok rahatsız etmeye başladı ki,, üzülmemek bazen elde oluyor!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!