Hastanede çarşaflı iki kadına küstahça saldıran kadın hakkında yeni gelişme

Trabzon Of Devlet Hastanesi'nde iki çarşaflı kadına hakaretler savurarak sözlü saldırıda bulunan kadın hakkında Of Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

GİRİŞ 06.09.2023 02:12 GÜNCELLEME 06.09.2023 02:12
Bu Habere 313 Yorum Yapılmış

Trabzon Of Cumhuriyet Başsavcılığı, Of Devlet Hastanesinde tartıştığı çarşaflı iki kadına hakarette bulunan kadın hakkında soruşturma başlattı. Konuyla ilgili inceleme devam ediyor.

NE OLMUŞTU?

Trabzon Of Devlet Hastanesi'nde sıra bekleyen başörtülü kadınlar, yaşlı bir kadının çirkin saldırısının hedefi oldu. Başörtülü kadınlara hakaretler yağdıran yaşlı kadına çevrede bulunanlar ve güvenlik görevlisi müdahale etti. O anlar çevredekilerin cep telefonlarına böyle yansıdı.

BAŞKAN ERDOĞAN ÇOK SERT TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Beştepe'deki kabine toplantısı açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, son zamanlarda toplum arasında yükselişe geçen başörtülü kadınlara saldırı olaylarına çok sert tepki gösterdi.

Erdoğan söz konusu saldırılara ilişkin yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer vermişti:

"Mesele siyasi ve ekonomik manipülasyonları aşan insanlarımızın günlük hayattaki hak ve özgürlükleri hedef alan nobranlıklara varmıştır. Otobüslerde, yollarda, metrolarda insanlarımızı taciz noktasına varan küstahlıklarla karşılaşmaya başladık. Kültür, sanat ve spor gibi alanları bozgunculuk aracı haline getirmeye kalkanlar olduğunu görüyoruz. Bu ülkeyi bir avuç azınlığın malı gören müstekbirlerin devri çoktan kapanmıştır. Kibir kuleleri beyhude uğraş içindedir. Herkes tüm bireylerin var olma, yaşama, kendini ifade etme hakkına, oy tercihlerine saygı göstermek mecburiyetindedir. Sırf yabancı, başka dil konuşuyor diye, başını örtüyor, çarşaflı, başörtülü, sakallı, takkeli kişilere laf atmak asla kabul edeceğimiz davranış değildir. İşine geldiği zaman başörtülüyü yanına al rozetini tak, öte yandan Marmaray'da başörtülü hanımlara hakaret et. Bu faşist zihniyet yargı önünde hesap vermeye mahkumdur. Bu tür azgın azınlık vakaların gerisinde mücadelemiz ilanihaye sürecektir. Açık konuşuyorum; kim olduğunuzu, niçin böyle yaptığınızı, neyi amaçladığınızı ve bunun için neleri kullandığınızı biliyoruz. Biz hala aynı yerde duruyoruz; başaramayacaksınız. Bu millet mandacı zihniyetinize, sapkın yöntemlerinize eyvallah etmedi etmeyecek. Bunu 14 Mayıs'ta 28 Mayıs'ta gördük. Milletin size attığı şamardan hala ders almadınız, akıllanmadınız ve hala akıllanmıyorsunuz."

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 313
  • Yavuz 7 ay önce Şikayet Et
    İnsan gönlünü kötülükle doldurunca böyle insanlıktan çıkıyor. Allah ıslah etsin de diyemeyeceğim, Allah'a havale edelim. O neylerse, güzel eyler.
    Cevapla
  • Mustafa Akın 7 ay önce Şikayet Et
    Reis bir Putin olamaz fazla şey beklemeyin. Putinin halk desteğinin neden % 65 olduğunu da bir araştırın.
    Cevapla
  • meraci83 7 ay önce Şikayet Et
    Allah böyle hastalıklı zihinsel yobazları islah etmesin, daha da azgınlaştırsın ki cehennemde ilelebet kalsınlar.
    Cevapla
  • Barış 7 ay önce Şikayet Et
    Cezalar yeterli degil,millet ona güveniyor.yetkililer biran önce önlem almalı.iyice azıttılar.sabrımız kalmadı..
    Cevapla
  • Qwerty 7 ay önce Şikayet Et
    Bu olay amerikada olsaydi o kadinin ayagindan donunu bile alirlardi.aynisini amerikada yap bakalim nooluyoro
    Cevapla
  • ALPEREN 24 7 ay önce Şikayet Et
    kıyamet alametleri fitne azacak ama unutmasınlar küfür ehli yenik tir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu