Sakarya'da acı olay: Ünlü yönetmen Ceylan Ede hayatını kaybetti

Yüzmek için Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yer alan Sapanca Gölü'ne giren ünlü yönetmen Ceylan Ede, boğulma tehlikesi geçirmesi sebebiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Sakarya'da acı olay: Ünlü yönetmen Ceylan Ede hayatını kaybetti
Sakarya'da acı olay: Ünlü yönetmen Ceylan Ede hayatını kaybetti
GİRİŞ 06.09.2023 03:41 GÜNCELLEME 06.09.2023 03:41
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Sapanca ilçesine bağlı Kırkpınar Mahallesi yakınlarında, Sapanca Gölü'nde dün akşam saatlerinde kayıkla göle açılan 3 arkadaştan Albulkadir Ceylan Ede, yüzmek için suya atladı.

BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİREN EDE'NİN KALBİ DURDU

Bir süre yüzdükten sonra, boğulma tehlikesi geçiren Ede'yi arkadaşları sudan çıkardı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ede'nin duran kalbi, sağlık ekiplerince ambulansta yapılan kalp masajıyla yeniden çalıştırıldı.

ÜNLÜ YÖNETMEN HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Abdulkadir Ceylan Ede, kaldırıldığı Sapanca İlçe Devlet Hastanesi’nin acil servisindeki ilk müdahalenin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan Abdulkadir Ceylan Ede, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Abdulkadir Ceylan Ede'nin Aynalı Tahir, Pusat, Acı Hayat gibi reyting rekorları kıran bir çok televizyon dizisinin yönetmeni olduğu öğrenildi. Ede'nin cenazesi, cenaze aracıyla memleketi olan Eskişehir'e gönderildi.

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • yusuf 7 ay önce Şikayet Et
    Ünlü yönetmen(!) in adını ilk kez duyuyorum...
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Ecel gelince ölüm bahane arar Allah Rahmet Eylesin
    Cevapla
  • ali veli 7 ay önce Şikayet Et
    allah rahmet eylesin,acı hayattan bilirim. İyi bir yönetmendi.
    Cevapla
  • Kim o 7 ay önce Şikayet Et
    Orayı da yönetsin
    Cevapla
  • gariban urfali 7 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!