İstanbul barajlarında son durum!

Sağanak yağış, dün gece İstanbul'da da etkili oldu. Birçok ilçede sel ve su taşkını meydana gelirken vatandaşlar da zor anlar yaşadı. Kuraklık yaşayan kentte İSKİ verilerine göre barajlardaki doluluk oranı yüzde 28.16 olarak ölçüldü.

GİRİŞ 06.09.2023 15:40 GÜNCELLEME 06.09.2023 15:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sağanak yağış birçok kentte sele neden olurken, dün gece İstanbul'a düşen ve su taşkınlarına neden olan yağmur, kentin kuraklık sorununa çözüm olmadı.

İSTANBUL'DA YAĞIŞ SON BULUYOR

Meteoroloji uzmanları mega kentte bugün yağışların son bulacağını açıklarken İSKİ'nin bu sabah yaptığı ölçümlerde, İstanbul'daki barajlarda doluluk oranı ortalama yüzde 28.16 olarak ölçüldü.

SON 9 YILIN EN DÜŞÜK ORANI

Bu oran son bir yıl içinde barajlardaki en düşük oran olarak kayıtlara geçerken, son 9 yılın 6 Eylül itibariyle ölçülen en düşük su miktarı oldu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • flaume 7 ay önce Şikayet Et
    Kafanızı yormayın ne yazıyordu seçim otobüsünde "ekrem varsa çözüm varrr" gerisi teferruat!!!!
    Cevapla
  • hasso 7 ay önce Şikayet Et
    istanbul da su bataklık kokuyor
    Cevapla
  • Sakin 7 ay önce Şikayet Et
    Bugün sular akıyor şükür..devamlı arıza deniyorda artık muslukları açarken korkarak açıyoruz nostalji be sözen zamanını hatırladım biran.
    Cevapla
  • Ottomans 7 ay önce Şikayet Et
    Eko varken ist yagmur yagmaaaaaaaaaz
    Cevapla
  • Milli 7 ay önce Şikayet Et
    Yuh be ayıp eki günahım kadar sevmem ayıp ya ama bu kadar faizin fuhuşun zalimin olduğu yerde rahmet beklemek biraz saflık olur
    Cevapla
  • volkan halil 7 ay önce Şikayet Et
    chpkk bereket yok haram çok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!