Annesini 5. katın balkonundan atmaya çalıştı! Korkunç anlar kamerada

Hatay İskenderun'da psikolojik rahatsızlığı bulunan zanlı, annesini balkondan atmaya çalıştığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Zanlı, ekiplerin çalışmaları sonucu ikna edilerek gözaltına alınırken, annesi hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 07.09.2023 23:17 GÜNCELLEME 07.09.2023 23:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Olay, İskenderun ilçesi Çay Mahallesi'nde bulunan bir binanın 5. katında meydana geldi. Binanın en üst katında yaşayan ve psikolojik rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen şahıs, henüz bilinmeyen nedenle annesini balkondan atmaya çalıştı.

OĞLUNA BÖYLE KARŞI KOYMAYA ÇALIŞTI

Anneyse, oğluna korkuluklardan tutunarak karşı koymaya çalıştı bu anlarsa bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

ANNE HASTANEYE KALDIRILDI

Polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucu şahıs ikna edildi ve süre sonra ikna edilerek gözaltına alındı. Anneyse, sağlık ekipleri tarafından tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

 

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Arif 7 ay önce Şikayet Et
    Bugün annesini atmaya çalışır ceza almaz yarın birini öldürür yine elini kolunu sallayarak çıkar. Artık yeni moda akli dengesi bozuk diye sokaklara salmak. Ceza hakimlerinide akli dengesi yerindemi diye kontrol etmek lazım. Bir şekilkde akli dengesi bozuk raporu alıp ileride daha büyük suçlarda ceza almamak için böyle suçlar işleyenler çok. Kısas gelmedikçe düzgün adalet sağlanmayacak.
    Cevapla
  • mert 7 ay önce Şikayet Et
    şener şen ayşen gruda ile evlenmesine karşı çıkan annesinide pencereden atmıştı.çöpçüler kralı filminde.
    Cevapla
  • Ya hak 7 ay önce Şikayet Et
    eskiden bakırköy vardı, şimdi sokaklar var
    Cevapla
  • defnejoy 7 ay önce Şikayet Et
    ee şimdi buna para cezası kessenizde ödemez. naapsanız ki?
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Allah hayırlı evlat versin. Rabbim insan olan anneye denk getirsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yusuf Tekin üniversite sınavlarıyla alakalı çok değerli bir adım attı
Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den açıklama: İlişkilerimizi etkilemez