Asrın felaketini yaşatan depremin 215'inci gününde enkazda ceset bulundu

Hatay'da, asrın felaketini yaşatan Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin 215'inci gününde 'Yerinde Dönüşüm' projesi kapsamında yapılan temel kazısı sırasında enkazda ceset bulundu.

Asrın felaketini yaşatan depremin 215'inci gününde enkazda ceset bulundu
Asrın felaketini yaşatan depremin 215'inci gününde enkazda ceset bulundu
GİRİŞ 08.09.2023 23:45 GÜNCELLEME 09.09.2023 00:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, merkez Antakya ilçesi Atatürk Caddesi'nde meydana geldi. Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük yıkıma uğrayan Antakya'da 'Yerinde Dönüşüm' projesi kapsamında çalışmalar başlatıldı.

DEPREMDEN 215 GÜN SONRA ENKAZDA CESET BULUNDU

Depremin yıktığı Atatürk Caddesi'ndeki işhanı ve çok katlı otoparkın bulunduğu arazide temel atmak için yapılan kazı çalışması sırasında enkazda ceset bulundu.

Cinsiyeti ve kimliği belirlenemeyen ceset, bölgedeki incelemenin ardından Hatay Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Cesedin cinsiyeti ve kimilğinin, DNA testinin ardından kesinlik kazanacağı öğrenildi. 

KAYNAK: DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • sinan 7 ay önce Şikayet Et
    Ne söylersen söyle chp eşşeyi bağlasa yüzde 25 oy alır chp seçmeni için kimin aday olduğu önemli değil yeterki tayyip gitsin ülkede batsa önemli değil
    Cevapla
  • Hakan Yılmaz 7 ay önce Şikayet Et
    "Hatay da yaşayan biri olarak söylüyorum, CHP ne yazık ki kentsel dönüşüme rantsal dönüşüm safsatası ile karşı çıktı ve asrın felaketi sonrası binlerce kişi CHP yüzünden öldü, asıl bu sebepten dolayı CHP Hatay da oy alamadı, alamaz"
    Cevapla
  • Ramazan 7 ay önce Şikayet Et
    CHP ye oy verenler eğer ölmediyse yine verir. NATO kafa NATO mermer
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok