Kahreden olay! Çay kenarında oturan 2 küçük kardeş gizemli şekilde suya düştü: 1 ölü

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde yaşanan acı olayda, Porsuk Çayı kenarında anneleri Belma Akar ile otururken henüz bilinemeyen bir nedenle suya düşen Kübra Akar (16) hayatını kaybetti, kardeşi Muhammet Akar (10) ise sudan sağ çıkarıldı.

Kahreden olay! Çay kenarında oturan 2 küçük kardeş gizemli şekilde suya düştü: 1 ölü
Kahreden olay! Çay kenarında oturan 2 küçük kardeş gizemli şekilde suya düştü: 1 ölü
GİRİŞ 09.09.2023 03:10 GÜNCELLEME 09.09.2023 03:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, Odunpazarı İlçesi Kırmızıtoprak Mahallesi Yörük Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Belma Akar ile çocukları Kübra Akar (16) ve M.A. (10) Porsuk Çayı kenarında oturduğu esnada henüz belirlenemeyen bir sebeple iki kardeş suya düştü.

BİLİNMEYEN BİR NEDENLE 2 KARDEŞ SUYA DÜŞTÜ

İhbar üzerinde olay yerine Polis, itfaiye, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. Çevrede bulunan vatandaşların yardımı ile 10 yaşındaki M.A., sudan çıkarıldı. Bilinci açık halde sudan çıkarılan M.A., 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÇAYA DÜŞEN KÜÇÜK KÜBRA'NIN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

 

Olay yerine gelen AFAD dalgıçları, suda kaybolan 16 yaşındaki Kübra Akar’ı bulmak için çalışma başlattı. Çalışmalar sonucunda 16 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedenine ulaşıldı.

Kübra Akar’ın cansız bedeni, otopsisi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • ismet 7 ay önce Şikayet Et
    birimi attı ne oldu araştırılsın
    Cevapla
  • Ali 7 ay önce Şikayet Et
    Çayın kenarında korkuluk yok mu bana mı öyle geliyor? Yoksa büyük sıkıntı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu