Ümraniye Belediyesinden toplu sünnet şöleni

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet organizasyonunda bin 767 çocuk sünnet oldu. Aileleriyle şölene katılan çocuklar, kendileri için kurulan eğlence alanlarında keyifli anlar yaşadı.

Ümraniye Belediyesinden toplu sünnet şöleni
Ümraniye Belediyesinden toplu sünnet şöleni
GİRİŞ 09.09.2023 21:29 GÜNCELLEME 09.09.2023 21:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ümraniye Belediyesi çocuklar için Sünnet Şöleni düzenledi. Ümraniye 15 Temmuz Meydanı’nda düzenlenen organizasyona katılan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım çocuklarla ve mehter ekibi eşliğinde şölen alanına yürüdü.

CADDE ADETA RENK CÜMBÜŞÜNE DÖNDÜ

Adeta renk cümbüşüne dönüşen caddede görenler alkışlarla çocuklara moral verdi. Her çocuk için özenle seçilen sünnet kıyafetleri binlerce çocuğa hediye edildi. Büyük bir panayır alanına dönüştürülen 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda çocuklar kendileri için hazırlanan yataklarda dinlenirken sahne şovları ile de eğlendiler.

Öte yandan Başkan Yıldırım, sünnet olan çocuklara uzaktan kumandalı araba hediye ederek mutluluklarına ortak oldu.

'BİN 767 ÇOCUĞUMUZ SÜNNET EDİLDİ'

Şölene katılan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Ümraniye’de yine geleneksel olarak bu sene çocuklarımızı sünnet ettirdik. Bin 767 çocuğumuz sünnet edildi. Ben anne ve babaları çok tebrik ediyorum.

Hakikaten çocuklarıyla çok ilgililer. Bizde belediyemiz olarak, çalışanlar olarak bütün arkadaşlarımız başkan yardımcıları onların müdürleri ve diğer çalışan arkadaşlarımız ile birlikte yoğun bir şekilde sosyal hizmetler olarak bu görevi yerine getirdik.

Ben buraya katılan bütün kardeşlerimi tebrik ediyorum. Bütün yavrularımızın bahtı açık olsun. Allah onlara sıhhat ve afiyet içerisinde anne babalarına, devlete, millete sadık birer evlat olarak yetişmelerini nasip etsin diyorum ve çok teşekkür ediyorum” dedi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • Ahmet 7 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun Ümraniye belediyesi nden
    Cevapla
  • Karahan 7 ay önce Şikayet Et
    Harika ancak şunu Ağustosun son haftası yapsanız. Okul açılmadan 10-12 gün önce.
    Cevapla
  • ….. 7 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun. Çok yerinde bir etkinlik.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Allah razı olsun ..
    Cevapla
  • selim 7 ay önce Şikayet Et
    dilerim tüm belediyeler sünnet düzenler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda