İşçileri taşıyan minibüs kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var!

Şanlıurfa'da Suruç ve Akçakale ilçelerini birbirine bağlayan yolda tarım işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.

GİRİŞ 10.09.2023 11:10 GÜNCELLEME 10.09.2023 15:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Şanlıurfa'da tarım işçilerini taşıyan minibüsün istinat duvarına çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen 53 ABY 505 plakalı minibüs, Suruç-Akçakale kara yolunun Aydınlı Mahallesi mevkisinde yol kenarındaki istinat duvarına çarptı.

Kazada, araçtaki 3 kişi yaşamını yitirdi, 17 kişi yaralandı.

Minibüsteki tarım işçilerinin bir tarlaya çapa yapmak için gittikleri öğrenildi.

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazesi Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, yaralılar sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Enver Miral 7 ay önce Şikayet Et
    Ya noooluyo anlamak mümkün değil birden bre bu trafik kazalarının artması neyin nesi anlamadım gitti. Ülkenin her yerinde trafik kazaları arttı. Ya da hep oluyordu da gündeme gelmiyor uydu Sanki birileri özellikle kaza olsun diye tuzak kurmuş gibi bir durum var.
    Cevapla
  • ismet 7 ay önce Şikayet Et
    Depremden bu yana takograflar iptal tırlar otobüsler 130 la gidiyor sayın içişleri bakanı acil denetim acil 90 km hız sınırı lütfen
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Yuh be düz yol ne biçim araba kullanırsınız bilmem
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Tarım işcilerini taşıyan tüm araclar cok iyi denetlenmeli
    Cevapla
  • Mizah 7 ay önce Şikayet Et
    Ölenler muhtemelen kemersiz ve ayakta yolculardır. Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
İlber Ortaylı'dan skandal Ayasofya sözleri: Namaz kılmak için gudubet bir bina