Son Dakika: İzmir'de orman yangını!

Son dakika haberi... İzmir'in Foça ilçesinde ormanda yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

GİRİŞ 11.09.2023 14:00 GÜNCELLEME 11.09.2023 14:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İzmir'in Foça ilçesinin Ilıpınar Mahallesi'ndeki ormanda, saat 12.30 sıralarında yangın başladı. Bölgeden yükselen dumanları fark eden çevredekiler durumu orman ekiplerine bildirdi.

İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı 3 uçak, 5 helikopter, 17 arazöz, 8 su ikmal aracı, 3 dozer bölgeye sevk edildi. Alevlere ilk müdahalenin 11 dakika içinde yapıldığı bildirildi. Söndürme çalışmaları havadan ve karadan sürüyor.

KAYNAK: DHA
Ömer Faruk Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Faruk Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Halil Kim kasıtlı olarak yangına sebep olduysa cehennemden çıkmasın.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Her taraf çam oldu. Karadeniz de bile gügen, meşe, kızıl ağaç kesilip çam dikilmeye başlandı. Hiç hayrı alamet şeyler olmuyor. Birileri kyameti yaklaştırmaya çalışıyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mavi Vatan’da tarihi an: ATMACA Füzesi hedefi böyle vurdu!
Son dakika: Ateşkes ilan edilmişti! Gerilim yeniden tırmandı! Bölgede peş peşe patlamalar