Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Paşinyan arasında kritik görüşme

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile telefonda görüştü. Görüşmede Türkiye-Ermenistan ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

GİRİŞ 11.09.2023 18:01 GÜNCELLEME 11.09.2023 19:31
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre Erdoğan, Ermenistan Başbakanı Paşinyan ile telefonda görüştü.

Türkiye-Ermenistan ilişkileri ve bölgesel konuların ele alındığı görüşmede, iki lider ayrıca, bölgede kalıcı barış ve istikrarın tesisinin bölge ülkelerinin tamamının kalkınma ve refahına katkıda bulunacağını vurguladı, bu yönde diplomatik çabalara devam edeceklerini ifade etti.

GEÇTİĞİMİZ GÜN ALİYEV İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz gün Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ile görüşmüştü. Görüşmenin ardından Paşinyan ile de görüşme gerçekleştireceğini belirten Başkan Erdoğan, "Yarın büyük ihtimalle Sayın Paşinyan'la görüşmem olacak. Bölgeyi (Karabağ) sükunete davet etmekten başka çaremiz yok. "Karabağ'da şu anda atılan bu adımlar doğru değil. Kabullenmek mümkün de değil. Biz de buna olumlu bakmıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 31
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Paşiniya ülkesini bitirdi amırika da ukranyı bitirdi bırakı lübya yı süryeyide bitirdi Paşiniya Rusya ezerbeycanı Türkiye ile iş birliği yaparsa daha faydalı olur paşinya bunu bilmesi lazım
    Cevapla
  • Türkiye Yüzyılı* 7 ay önce Şikayet Et
    Azeriler çinliler ile ticari ve savunma alanında işbirliğini artırmalidir.bm daimi üyesi olan çin ile işbirliğinde bulunması yanlış bir hamle olamaz zaten azeriler nato üyeside değil.iblis Abd ermeniler ile saf tutmuş
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Ermenilere asla inanmayın.bir saat dahi güvenilmez sözünde durmazlar. kendileri suç işler başkası yaptı diye masum gözükürler. Türkiye'de yaşayan çok fazla kripto Ermeni var hepside Türkiye düşmanı..
    Cevapla
  • İklimDeğişikliği 7 ay önce Şikayet Et
    Ermenilerin inadı meshurdur reis bugun sana olumlu der yarın kuyunu kazar demedi deme
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    peşinden azerbeycan ı küçük görmeye kalkma yok amerikan askerlerini yanına alıp kendini bir nimet zannetme ha azerbeycan canda asker bitmez haritada kendine yer beğen gardaşlarımizın yanındayız sen onu anladın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları yayınlandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edecek