İstanbul'da korkunç olay! Hamile kadın İETT otobüsünün altında kaldı!

Fatih’te İETT otobüsü ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, ağır şekilde yaralanan 4.5 aylık hamile kadın hayatını kaybetti.

GİRİŞ 13.09.2023 03:42 GÜNCELLEME 13.09.2023 10:51
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Kaza, akşam saatlerinde Topkapı Mahallesi Vatan Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 34 FGT 008 plakalı Yasin L. idaresindeki motosiklet, bilinmeyen bir nedenle İETT otobüsüne çarptı.

HAMİLE KADIN OTOBÜSÜN ALTINDA KALDI

Kazada motorun arkasında yolculuk yapan kadın, İETT otobüsünün altında kaldı. Öte yandan ağır şekilde yaralanan kadının hamile olduğu öğrenildi.

Olayı gören vatandaşlar emniyet, sağlık ve itfaiye ekibine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi yaralı kadını aracın altından çıkardı. Çıkarılan hamile kadın sağlık ekiplerine teslim edildi.

Polisin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

4.5 AYLIK HAMİLE KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Hastaneye kaldırılan hamile kadından kötü haber geldi. Kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 38
  • Yoksa 7 ay önce Şikayet Et
    Motor sürücüleri trafikte birinci sınıf tehlike
    Cevapla
  • Takipçi 7 ay önce Şikayet Et
    Bir gün beni de eziyorlardı. Son anda geri atladım. Adam bildiğin üstüme sürdü öyle basıp gitti
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    bu motorlulara bı çare bulmaları lazım merden cikacaklari belli olmuyor.
    Cevapla
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    Allah şifa versin trafikte bu motorlar büyük sıkıntı
    Cevapla
  • Sedat 7 ay önce Şikayet Et
    Param olsa bile 2 tekerlekli motosiklet almam ülkemizde 3 tekerlekli motosiklet kullanımı teşvik edilmeli hızı 2 tekerlekliler gibi olmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fide dağıtımında 5 bin kişi, kuyruk oluşturdu
Saraçhane provokasyonunda polislere kaldırım taşı atıldığı anlar ortaya çıktı!