Arnavutköy'de 3 gündür su verilmiyor: Vatandaş İSKİ'ye isyan etti

Arnavutköy Bolluca ve Mavigöl Mahallerinde vatandaşların iddiasına göre 3 gündür şebeke suyu verilmiyor. Damacanalar ile evlerine su taşıyan mahalle sakinleri İSKİ’ye isyan ederek yetkililerden yardım istedi.

GİRİŞ 13.09.2023 09:47 GÜNCELLEME 13.09.2023 09:47
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Arnavutköy Bolluca, Mavigöl Mahallelerinde iddiaya göre yapılan çalışmalar nedeniyle 3 gündür su verilmiyor. Vatandaşlar evlerindeki su ihtiyaçlarını taşıdıkları damacana suları ile karşılarken suyun verilme saati İSKİ tarafından sürekli güncellenerek ileri saatlere atılıyor. Mahalle sakinleri susuzluğa isyan ederek yetkililerden yardım istedi.

“BORUDA SU SESİ BİLE YOK”

30 yıldır aynı mahallede yaşadığını ifade eden ve yetkililerden yardım isteyen Hamit Sayılgan, “Ben 30 senedir aynı adreste oturuyorum 3 gündür suyumuz kesildi perişan durumdayız. Çocuklarımız okula gidiyor 3 gündür duş alamıyorlar. Bir tamirat nasıl bu kadar sürebilir biz çok mağduruz. Marketlerden damacanayla su alarak ihtiyaçlarımızı karşılamaya çalışıyoruz. Mahalle muhtarını aradım en son aradığım da saat 12.00’de gelecek dedi şuan saat 13.30 ama hala su yok. Bir damla su akmıyor hatta suyu bırakın boruda su sesi bile yok. Tam 3 gün oluyor su yok daha önceden gidiyordu bir iki saat geliyordu ama bu sefer çok uzun sürdü” İfadelerini kullandı.

“İSKİ’NİN MÜHENDİSİ VAR MİMARI VAR GÖNDERİP BAKSINLAR"  

Yine Mahallede yaşayan Mehmet Şakir, “Bizim mahallemizde dünden beri su yok ben 3 defa aradım İSKİ’yi sürekli saati ileriye atıyorlar. Evimizde su yok ihtiyaçlarımızı gideremiyoruz . Biz köyde değiliz ki burası şehir bizim sesimizi duymuyorlar. Bir boru patlamış ama İSKİ’nin mühendisi var mimarı vardır gönderip baksınlar bir patlama oluyor 2 gün su gelmiyor. Bir tek ebn değil bütün komşularımız mağdur şuanda. İşyerleri çalışamıyor çok mağduruz benim arabam yok küçük bidonlarla camiden doldurmaya çalışıyorum. Havalimanına çok yakın bir noktada oturuyoruz ama su yok” Şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 43
  • Qwerty 1 yıl önce Şikayet Et
    Yine imamoglu na verirsiniz olur biter. Özalan olmadi. Bu zaman belki olur herşeyimiz güzel. Sizi bilmem ama bizimki çok güzel. Hizmet, saygı, adalet, güven..... herşey var. Bu hükümetimiz ile Haydi Türkiye, geleceğe ancak birlikte gideriz.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    T.Erdoğan İstanbula Bld.Bşk. olmadan önce yani chp varken İstanbulun hiçbiryerine su verilmiyordu. Yavaş yavaş o günleri tekrar göreceksiniz İstanbul. Çünkü chp var.
    Cevapla
  • Halktan biri 1 yıl önce Şikayet Et
    Spiker soruyor imamoğlu'na 4 yılda İstanbul'a yaptığınız en büyük hizmet nedir diye, o da diyor ki istanbul'un kasasına bereket getirdik bereket diyor spiker tekrar soruyor efendim ne hizmet ettiniz onu soruyorum diyor imamoğlu tekrar söylüyor İstanbul'un kasasına bereket getirdim bereket. yani adamın 4 yıldır yaptığı gösterecek bir tane dahi hizmeti yok.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bide %25 zam geldi olmayan suya
    Cevapla
  • kalender 1 yıl önce Şikayet Et
    herşeyi güzel yapan eko yine aday olacak gözünüz aydın İstanbul
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyonlarca çalışan emekliyi ilgilendiren ayrıntı! Maaşınız kesintiye uğrayabilir...
Seçil Erzan, Fatih Terim'den aldığı parayı başkalarına 'faiz' olarak ödemiş