İstanbul'da sahte 2 milyon 300 bin dolar ve 108 bin avro ele geçirildi

İstanbul'da düzenlenen operasyonda, piyasaya sürülmek üzere banknotlar halinde hazırlanan 2 milyon 300 bin dolarlık ve 108 bin avroluk sahte para ele geçirildi.

GİRİŞ 13.09.2023 10:20 GÜNCELLEME 13.09.2023 10:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bazı kişilerin sahte para basarak piyasaya sürdüğünün tespiti üzerine çalışma başlattı.

Teknik ve fiziki takibin ardından Esenyurt'ta belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler yabancı uyruklu 3 şüpheliyi yakaladı.

Adreste 100'lük banknotlar halinde 2 milyon 300 bin dolarlık ile 108 bin avroluk sahte para ve para sayma makinesi ele geçirildi.

Şüpheliler adli makamlarca tutuklandı.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • hak 7 ay önce Şikayet Et
    bunları darphaneye müdür yapın, liyakatliler
    Cevapla
  • ali 7 ay önce Şikayet Et
    kamu mühendisi yavrum git başka tarafta oyna, bak burası yeri değil
    Cevapla
  • KamuMühendisi 7 ay önce Şikayet Et
    Kamu Mühendisleri maaş kıyasıyla karşılaştıracak olursan Teknik Öğretmen, Başöğretmen, Polis, Komiser, Zabıta, Avukat, Savcı, Hakim, Noter, Uzman Doktor'dan az maaş alır oldu. Daha önce denk sayıldığı Hakim-Savcı-Uzman Doktor gibi mesleklerle tekrardan eşitlemesi gerekiyor. Zaten Mühendis Tek-Sen sendikası kurulacak olup iş bırakma eylemi yapılacaktır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!