Elâzığ'da silahlı kavga: Yaralanan Yunus, hayatını kaybetti!

Elâzığ'da 2 grubun silahlı kavgasında yaralanan 3 kişiden durumu ağır olan Yunus Yıldız (33), hastanede hayatını kaybetti.

Elâzığ'da silahlı kavga: Yaralanan Yunus, hayatını kaybetti!
Elâzığ'da silahlı kavga: Yaralanan Yunus, hayatını kaybetti!
GİRİŞ 13.09.2023 12:24 GÜNCELLEME 13.09.2023 12:24

Elâzığ'da gerçekleşen olay, saat 01.00 sıralarında, Ataşehir Mahallesi'nde meydana geldi. Aralarında husumet olan 2 grup, otomobilleriyle seyir halindeyken İmam Efendi Bulvarı'nda karşılaştı. Taraflar arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. İki grup, birbirlerine pompalı tüfek ve tabancalarla ateş açtı.

Kavgada 3 kişi, vücutlarına isabet eden mermi ve saçmalarla yaralandı. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde tedaviye alınan Yunus Yıldız, tüm müdahalelere karşın yaşamını yitirdi. Yıldız'ın cenazesi, otopsi için morga götürüldü.

Kavgaya karışanların yakalanması için çalışma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri