Bakan Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster'in milyoneri Rabia Göğercin ile buluştu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılarak hayat hikayesiyle milyonları ekranlara kilitleyen ve 1 milyon liralık büyük ödülü kazanan Rabia Göğercin'i makamında bir araya geldi.

Bakan Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster'in milyoneri Rabia Göğercin ile buluştu
Bakan Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster'in milyoneri Rabia Göğercin ile buluştu
GİRİŞ 13.09.2023 23:11 GÜNCELLEME 13.09.2023 23:12
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Bakan Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 milyon TL'lik soruya doğru cevabı veren ve babasına yardım ederken yaşadığı kaza sonucu elinin ampute edilmesi hikayesini anlatmasıyla izleyen herkesi etkileyen Rabia Birsen Göğercin ve ailesi ile Bakanlıkta bir araya geldi. 

'VERDİĞİN MESAJLARLA HEPİMİZİN YÜREĞİNE DOKUNDUN'

Hayat enerjisiyle herkese umut olan Rabia Birsen Göğercin ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Göktaş, “Öncelikle aldığın ödül için ve bu güzel yüreğin için tebrik ederim. Sadece bizlere değil gençlerimize, çocuklarımıza hepimize örnek oldun. Ben bu başarından dolayı sana ve bu güzel evladı yetiştiren annen ve babana çok teşekkür ediyorum. Yarışmada güzel bir sonuç elde ettin ama aynı zamanda yaklaşımınla ve verdiğin mesajlarla hepimizin yüreğine dokundun.” ifadelerini kullandı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Merdo 7 ay önce Şikayet Et
    Şimdi şunu soruyorum sayın bakan bu ülkede belkide milyonlarca insan bu kızın durumunda veya bununkinden daha kotu durumlarda olanlar var illa TV programlarına cikincami kesfediyorsunuz böyle durumda olanlar siizi bulmadan siz onları bulmanız lazim
    Cevapla
  • H öztan 7 ay önce Şikayet Et
    Bu gencimizde oturduğu yerden kazanmadı parayı ilim ile meşgul olan zengin olurmuş hadis.hem dünya hem ahiret ilmi isteyene nasip olur.o yüzden takdir etmek lazım.sağolsun bakanımızda sessiz kalmamış gündemi takip ediyorlar.önceden böylemiydi seksenler doksanlar unutmayalım tarihi.hamallıkla evini geçindirmeye çalışan babalarımızı ceddimizi unutmayalı.yasaklanan ilimleri unutmayalım.
    Cevapla
  • Can 7 ay önce Şikayet Et
    Şimdi kızın kazandığı parayamı göz diktiniz
    Cevapla
  • Zek 7 ay önce Şikayet Et
    Misafir. Senin için her şey paramı ki öle olsa bile senin bir elinin olmaması paraya değermi.okuyup geçseydin yazmasaydın daha iyidi.
    Cevapla
  • İzmirli 7 ay önce Şikayet Et
    Başarıyı takdir etmek lazım. Kaç yılda sadece iki kişi kazanabildi. Gayet mütevekkil ve pozitif bir genç. Allah yolunu ve bahtını açık etsin. Bakanımıza da teşekkürler Allah razı olsun. Bu gence sahip çıkmak diğerlerini ihmal etmek anlamına gelmez ki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi
Bayiler aracı aldıktan sonra zam yapamayacak