Muhalif gazeteciler arasında bomba kavga: Para için Atatürk'ü pazarladınız...

Seçimi hezimetle geçiren muhalefet partilerinin ardından CHP sempatizanı gazeteciler de bir bir düşman olmaya başladı... Son olarak Uğur Dündar ve Enver Aysever sosyal medya üzerinden birbirlerine girdi.

GİRİŞ 14.09.2023 06:44 GÜNCELLEME 14.09.2023 09:32
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Dündar, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı görevinden istifa etmiş bir süre sonra da görevine dönme kararı almıştı. Dündar'ın aldığı bu karara tepki gösteren Enver Aysever de "İstifa ediyorsun ergen gibi, 1 saat geçmeden geri dönüyorsun. İnsan sözünün eri olmalı" demişti.

DÜNDAR'DAN AYSEVER'E 'ASALAK BARBİE' BENZETMESİ

İkili arasındaki kavga daha da sertleşti. Aysever'i 'Asalak Barbie' olarak nitelendiren Dündar, "CHP'li belediyelerden mamalandığı için Cumhuriyet Gazetesi'nden kovuldu" dedi.

Dündar yaptığı paylaşımda, "Bilmesek, tanımasak sanırsın Bolivya dağlarında faşistlerle çarpışan Che Guavera! Oysa CHP'li belediyelerden mamalandığı için Cumhuriyet Gazetesi'nden kovulan asalak Barbie! Belediye hortumu kesildiğinden şimdi takipçilerine avuç açıyor. Neymiş, faşistlere karşı medya kuracakmış" ifadelerini kullandı.

"PARA İÇİN ATATÜRK'Ü PAZARLADINIZ"

YouTube yayınında Dündar'a 'Pişmaniye duayen' diyen Aysever ise, "Para için Atatürk'ü pazarladınız. Eğer bunu bir daha yaparsan seninle bozuşuruz" diye konuştu.

"SEN DÖN ARDINDAKİ PİSLİĞİ TEMİZLE"

Dündar, Aysever'in yayınladığı videodan sonra yaptığı yeni paylaşımda ise, "Sen önce aynaya tükür, sonra dön ardındaki pisliği temizle! Gerisi yargıda!" diye yazdı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 81
  • İbrahim 7 ay önce Şikayet Et
    Meksika'da ki uzayli fosilini niye inceliyorlar bizde alası var CHP ve çevresine baksın önüne geleni tutsunlar
    Cevapla
  • değişik ilginç 7 ay önce Şikayet Et
    Bu zihniyetin seçmeni de sürekli akp yi karalıyo. Siz kendinize bakın deyince de sinirleniyorlar :)) çok komikler bunlar yaaa
    Cevapla
  • ömer 7 ay önce Şikayet Et
    bakın bu adları neyse medyacımı siyasetçimi sporcumu organizatörmü nedir tam bilmek zor ama şunu iyi biliyorum bu adamlar bu ülkede aydın, kanaat önderi, toplum önderi gibi sıfatlarla anılıyorlar, çok üzücü ama ben çöplüğe bile yakışmayan birileri olarak görüyorum
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    İşte bu. Yiyin bakalım birbirinizi.
    Cevapla
  • 035 7 ay önce Şikayet Et
    Meksika da uzaylı fosili varmış bizde uzaylıyız dünya uzayda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir