Silah tehdidiyle doktoru kaçıran şüpheli adliyede

Samsun'da silah tehdidiyle doktoru kaçıran şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Silah tehdidiyle doktoru kaçıran şüpheli adliyede
Silah tehdidiyle doktoru kaçıran şüpheli adliyede
GİRİŞ 14.09.2023 10:34 GÜNCELLEME 14.09.2023 10:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Samsun'un Atakum ilçesi Cağaloğlu Bulvarı'nda Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde genel cerrahi uzmanı olan Doktor Mustafa E'yi (56), aracına binerek silah tehdidiyle kaçırdığı iddia edilen G.E'nin (34) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, adliyeye götürüldü.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde genel cerrahi uzmanı olarak görev yapan Doktor Mustafa E'nin (56) dün aracına binen G.E. (34) tarafından silah tehdidiyle kaçırıldığı iddia edilmişti. İhbar üzerine çalışma başlatan polis belirlenen aracı Samsun-Ankara kara yolunda durdurarak Mustafa E'yi kurtarmıştı. Bu sırada olay yerinden kaçan şüpheli kısa süre sonra yakalanmıştı.

Şüpheli G.E'nin eşi bir çocuk annesi Çiğdem E'nin (29), 9 Mart 2017'de Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde Mustafa E. tarafından safra kesesi ameliyatı yapıldıktan sonra hayatını kaybettiği belirlenmişti. Çiğdem E'nin ölümüyle ilgili Sinop 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada 2 yıl hapse çarptırılan Mustafa E'nin cezası daha sonra para cezasına çevrildiği anlaşılmıştı.

G.E. hakkında daha önce de Mustafa E'nin Atakum ilçesindeki evine giderek aracına zarar vermesi nedeniyle uzaklaştırma kararı verildiği ortaya çıkmıştı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Deli Dumrul 7 ay önce Şikayet Et
    Yahu adam kaçırmanın neresi suç? ( Mevcut hukuk sistemi)
    Cevapla
  • Herşey vatan için. 7 ay önce Şikayet Et
    Malesef ülkemizde haksızlığa uğrayan madur olmaya devam ediyor bir cana mal olmuş bir hata ameliyata girerken imzalatılmış bir belge ile 15 bin tl ile kapatılmış ,allah sabır versin o arkadaşa ,ne yapsın canından can gitmiş
    Cevapla
  • Chnnem 7 ay önce Şikayet Et
    Adamın canı yanıyor da!
    Cevapla
  • Kılıç 7 ay önce Şikayet Et
    Problem zaten şu: "Sinop 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada 2 yıl hapse çarptırılan Mustafa E'nin cezası daha sonra para cezasına çevrildiği anlaşılmıştı." para karşılığında serbestçe dolaşması. doktorun hataası yoksa neden ceza alsın. bu adama koyar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti
En fazla altın üreten ülke açıklandı! Yılda 370 ton ile zirvede...