Eşinin ameliyattaki ölümü nedeniyle ceza alan doktoru kaçıran şüpheli, adliyede

Samsun'da, eşi Çiğdem E.'nin (29) ameliyat sırasında yaşamını yitirmesine ilişkin yargılandığı davada kusuru bulunduğu suçlamasıyla ceza alan Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mustafa Erdem’i silah zoruyla kaçıran Gökhan E., adliyeye sevk edildi.

Eşinin ameliyattaki ölümü nedeniyle ceza alan doktoru kaçıran şüpheli, adliyede
Eşinin ameliyattaki ölümü nedeniyle ceza alan doktoru kaçıran şüpheli, adliyede
GİRİŞ 14.09.2023 11:34 GÜNCELLEME 14.09.2023 11:34

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Atakum ilçesi Cağaloğlu Bulvarı’ndaki ek binasında görevli Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mustafa Erdem, hastanenin otoparkında aracına bindiğinde yanına Gökhan E. geldi. Araca binen Gökhan E. ile Dr. Erdem arasında tartışma çıktı.

Kısa süreli tartışmanın ardından Gökhan E., silahını doğrultup, Erdem’den aracı, Samsun- Ankara kara yoluna sürmesini istedi. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis, Erdem’e ait olan 55 AEB 757 plakalı otomobilin peşine düştü. Yolda uygulama noktasını gören şüpheli, Erdem’den otomobili durdurmasını istedi. Silahını da bırakıp araçtan inen Gökhan E., kaçtı. Polis, Gökhan E.’yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.



Yapılan araştırmada, Sinop’ta, Gökhan E.’nin eşi Çiğdem E.'nin (29) 2017 yılında safra kesesi ameliyatı sırasında aort damarının kesilmesi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Olayda kusuru bulunduğu suçlamasıyla açılan davada Dr. Mustafa Erdem'in 2 yıl 1 ay hapse mahkum olduğu, bu cezanın ise 15 bin TL para cezasına çevrildiği tespit edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Gökhan E., adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu
Hiçbirinin haberi yok! Gençlere 'önden kredi'