Bağdat Caddesi'nde terör estiren trafik magandasına 30 bin lira ceza kesildi

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde polis ekiplerinin denetim yaptığı sırada, 130 kilometre hızla ilerleyen, makas atan, drif yapan, kırmızı ışıkta geçen ve polisten kaçmaya çalışan sürücü yakalandı. Sürücüye verilen ceza dikkat çekti.

Bağdat Caddesi'nde terör estiren trafik magandasına 30 bin lira ceza kesildi
Bağdat Caddesi'nde terör estiren trafik magandasına 30 bin lira ceza kesildi
GİRİŞ 14.09.2023 19:02 GÜNCELLEME 14.09.2023 19:02
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 12 Eylül Salı günü, Kadıköy Bağdat Caddesi'nde denetim yaptı. Denetimler sırasında bir otomobilin yaklaşık 130 kilometre hızla gittiğini gören polis ekipleri, sürücüye 'dur' ihtarında bulundu. Polisin uyarılarına rağmen durmayan otomobil sürücüsü, drif atarak uygulama noktasından kaçtı. Otomobil kaçarken de kırmızı ışıkta geçti. Plakasından kimliği belirlenen sürücü B.Y., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

30 BİN TL PARA CEZASI KESİLDİ

Sürücüye, 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanunu'na göre drif yapmaktan 20 bin 342 TL, makas atmaktan 4 bin 064 TL, uyarılara uymamaktan 951 TL, kırmızı ışık ihlalinden 951 TL, hız sınırını yüzde 50'nin üzerinde aşmaktan 4 bin 64 TL ve saygısız davranışlarda bulunarak araç kullanmaktan 436 TL olmak üzere toplam 30 bin 808 TL trafik cezası kesildi. Ayrıca sürücü B.Y.'nin ehliyetine 60 gün süreyle el konuldu ve B.Y. hakkında trafik güvenliğini tehlikeye sokmaktan adli işlem başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Alaskamkuzey 7 ay önce Şikayet Et
    araba preslense asla yapan olmaz. avusturaliyayi örnek alın
    Cevapla
  • Fatih eldeniz 7 ay önce Şikayet Et
    Dikkat çeken ceza bu mu? Alt limit 250 bin olmalı ve ayrıca araç trafikten men ve ehliyet iptal.. Ceza dediğin böyle olur ki bir daha başka biri yapmayı bırak aklından bile geçirmesin.
    Cevapla
  • trimi 7 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl ceza! Bu adam avrupada olsa hspis yatardı bir daha da trafiğe çıkamazdı. Adalete bak!!
    Cevapla
  • hak 7 ay önce Şikayet Et
    30 bin tl bu adamların 1 günlük harçlığı, bu ülkede adalet yokkk
    Cevapla
  • Ayhan KALENDER 7 ay önce Şikayet Et
    Aynı zaman diliminde 3 suç işleyenin ehliyeti süresiz iptal edilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"