Harçlık vermeyen halasını öldürdü, babaannesini de ağır yaraladı

Bursa'da, harçlık isteğine olumsuz yanıt veren halası Safiye Vardar'ı (45) bıçaklayarak öldüren ardından da babaannesi Sabriye Balaban'ı (71) boğazını keserek yaralayan Yiğit B. (24), polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.

GİRİŞ 15.09.2023 01:13 GÜNCELLEME 15.09.2023 01:13
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Olay saat 16.30 sıralarında Osmangazi ilçesi Demirtaş Sakarya Mahallesi Çambir Sokakta bir apartmanın 3'üncü katında meydana geldi. İddiaya göre Y.B., halası Safiye Vardar ile babaannesi Sabriye Balaban'dan bir miktar para istedi.

Bu isteği geri çevrilen Y.B. ile halası ve babaannesi arasında tartışma yaşandı. Tartışma sırasında mutfağa giden Y.B., aldığı bıçakla halası ve babaannesine saldırdı. İki kadın aldıkları bıçak yaraları ile kanlar içerisinde yere yığılırken, Y.B. olay yerinden kaçtı.

Gürültü ve yardım çığlıkları üzerine binada oturanlar 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Safiye Vardar'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Boğazı kesilen ve durumu ağır olan Sabriye Balaban ise olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Sabriye Balaban'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

ZANLI YAKALANDI

Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Yiğit B'yi Panayır Mahallesi'nde yakaladı. Zanlının Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki sorgusu sürüyor.

 

KAYNAK: AA, DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • Halil 7 ay önce Şikayet Et
    Kaç sabıkası var
    Cevapla
  • memo can 7 ay önce Şikayet Et
    cahil filan degil bagimli ya da kumarbaz
    Cevapla
  • Mehmet 7 ay önce Şikayet Et
    Kısasta hayat vardır. Kısas olsaydı yapamazdı.
    Cevapla
  • Mehmet 7 ay önce Şikayet Et
    kısasla işler çözülseydi İran da hiç suç işlenmezdi veya amerikada iğdam var amerika da hiç suç işlenmezdi.
    Cevapla
  • Akıl Uçmuş 7 ay önce Şikayet Et
    Cahil, cahil, cahil. 24 yaşına gelmiş, hala yakınlarından cep harçlığı dileniyor. Hadi istedin anladık. Ama olumsuz cevap alınca kesiyor. Uyuşturucu bağımlısı birinin tepkisine benziyor. Evlat değil baş belası yetiştiriyor aileler. Ne oldu şimdi? Muhtemelen ömrünün büyük kısmı hücrede geçecek. 2 kuruş harçlık uğruna düştüğü duruma bak. Akıl gitmiş.
    Cevapla
  • AH VATANIM 7 ay önce Şikayet Et
    bir çok ders koyulmuş müfredata halbuki vatan sevgisi insanlık sevgisi doğa ve hayvan sevgisi ahlak terbiye bunları okutulması lazımdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?
Brezilya'da can kaybı 56'ya yükseldi, vatandaşlar çatılardan böyle alındı