Mardin’de enerji şirketinin çalışmalarını engelleyen gruptaki mahalle muhtarına gözaltı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde elektrik sayaçlarının direklere taşınmasını iş makineleriyle engelleyen mahalleli ile görevliler arasında çıkan arbedede polis, grup arasında yer alan mahalle muhtarı Ahmet M.'yi gözaltına aldı.

Mardin’de enerji şirketinin çalışmalarını engelleyen gruptaki mahalle muhtarına gözaltı
Mardin’de enerji şirketinin çalışmalarını engelleyen gruptaki mahalle muhtarına gözaltı
GİRİŞ 15.09.2023 12:44 GÜNCELLEME 15.09.2023 12:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Nusaybin ilçesine bağlı Yeni Turan Mahallesi'nde enerji şirketi, 'direk üstü sayaç otomasyonu' sistemini kurmak için, 900’ü aşkın abonenin sayacını dikilecek direklere taşımaya başladı.

Sayaçların taşınmasına tepki gösteren mahalleli ile çalışanlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle mahalle halkından bazıları çalışmayı engellemek için iş makinelerini alana getirdi.

Mahalle muhtarının da gruba destek verdiği olay sonrası ihbarla bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Çıkan arbedede mahalle muhtarı Ahmet M., gözaltına alındı. Abdullah M.'nin  emniyetteki işlemleri sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Hacı 7 ay önce Şikayet Et
    İstanbul'daki bir fabrika Güneydoğu'nun bir ili kadar kaçak elektirik kullanıyor.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    oh ne güzel bedava elektrik
    Cevapla
  • Ergün 7 ay önce Şikayet Et
    Anlamadığım kacak elektrik kullanan bölgelerin elektriğini neden diğer bölgeler öder ki! İl il ayır faturayı kaçak kullanan bölgelere kes...
    Cevapla
  • M ali 7 ay önce Şikayet Et
    Hirsizliklarina engel olundu için haram la beslenen bedenlerin akıbeti belli bu çürüme doğuda deyil tüm ülkemiz için geçerli toplum olarak bizlere yazıklar olsun
    Cevapla
  • kenan 7 ay önce Şikayet Et
    kes elektriğini ne halt ederse etsinler.. biz eşek gibi kayıp kaçak ödeyeceğiz onlar keyfini mi sürecek. cehenneme kadar yolları var. bu terörist artıklarına artık ben de ırkçı gözlükle bakıyorum çünkü bunu hak ediyorlar, insani melekelerden ve medeni yaşam şeklinden bilhassa uzak duruyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tavuk altın yumurtladı - 2 Mayıs günün gazete manşetleri
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü