Defne Hastanesi'nde hamile doktoru canice darp eden şahıs tutuklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Defne Devlet Hastanesi'nde hamile doktoru darp eden zanlının sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesince, Cumhuriyet Başsavcılığının talebi doğrultusunda tutuklandığını açıkladı.

GİRİŞ 16.09.2023 03:16 GÜNCELLEME 16.09.2023 10:23
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Hatay Defne Devlet Hastanesi'nde yaşanan elim olayda dermatolog hamile bir doktoru darp eden zanlı sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

'ZANLI TUTUKLANMIŞTIR'

Söz konusu gelişmeyi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmi sosyal medya hesabından duyurdu. Bakan Koca paylaşımında, "Defne Devlet Hastanesinde dün yaşanan, bir hekim arkadaşımızın maruz kaldığı şiddet olayının zanlısı sevk edildiği Sulh Ceza Mahkemesince, Cumhuriyet Başsavcılığının talebi doğrultusunda tutuklandı. Yargıya güvenimiz tam. Sağlıkta şiddet olaylarının failleri, yaptığını, çıkarıldığı mahkemede eskisinden çok daha iyi anlıyor." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Hatay Defne Devlet Hastanesi'nde yaşanan elim olayda dermatolog hamile bir doktor, sırası gelmeden muayene edilmek isteyen bir hasta tarafından canice darp edildi. Cani saldırgan, hamile doktoru saçlarından tutup yerde sürüklemiş ve yaralanmasına sebep olmuştu. Yapılan tetkikler sonucunda ise yaralanan doktorun 11 haftalık hamile olduğu ortaya çıkmıştı.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 57
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    yarın dışarda biraz ortam soğusun tamam türkiyede adalet gavurlara çalışmıyor
    Cevapla
  • Yıldırım 7 ay önce Şikayet Et
    Bir ülkede ceza evleri boşsa arada adalet,caydırıcılk vardır eğer devamlı ceza evi yapılıyorsa orda adalet yoktur.Bir siyasetçi devlet adamı bir mafya liderini ziyarete gidiyorsa sonrada serbest kalıyorsa orda adalet olurmu
    Cevapla
  • MACKALI 61 7 ay önce Şikayet Et
    Hic bir Türk doktoru alman doktor kalitesinde egitiminde degil.
    Cevapla
  • Ali 7 ay önce Şikayet Et
    sayın bakan, o işler o şekilde olmuyor malesef. evet kimse kimseye şiddet uygulayamaz buna kimsenin hakkı yok. Ama önce o şımarık egoist dr ların vatandaşa uyguladığı psikolojik şiddete bir dur deyin bence. İnsanları eşlerinin yanında çocuklarının yanında azarlarcasına konuşma vb.Bu şekilde tek taraflı güç verirseniz dr lara daha çok olaylar olur ülkemizde
    Cevapla
  • Cem 6 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar utanmaz bir insansınız. Hamile bir doktoru darp ediyorlar ve şu anda bunun arkasında duruyorsunuz
    Cevapla
  • Vejdo 7 ay önce Şikayet Et
    Tutuklansan ne olacak 3 ay yatacak çıkacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü