Ankara'da korkunç cinayet: Eski eşini yaraladı, yanındaki adamı canice öldürdü

Ankara’nın Keçiören ilçesinde yaşanan korkunç olayda, eski eşi Banu Satılmış'ın (30) evine gelen Serkan Özbaş, sokağa taşınan tartışmada eski eşini bıçakla yaraladı, yanındaki Emre Helvacı'yı da (37) öldürdü.

GİRİŞ 16.09.2023 04:15 GÜNCELLEME 16.09.2023 11:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre, olay saat 21:30 sıralarında Keçiören ilçesi Yeşiltepe mahallesinde meydana geldi.

ESKİ EŞİNİ BIÇAKLADI, YANINDAKİ ADAMI DA ÖLDÜRDÜ

Eski eşi Banu Satılmış’ın (30) evine gelen Serkan Özbaş ile eşinin arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Evdeki tartışmanın büyüyerek dışarıda devam etmesi üzerine Özbaş, eski eşini bıçakla yaraladı. Satılmış’ın yanında bulunan Emre Helvacı'yı (37) ise tabancayla vurarak öldürdü.

ÖNCEDEN UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLDİĞİ ÖĞRENİLDİ

Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken olay yerinden kaçan Özbaş’ın yakalanması için çalışma başlatıldı. Özbaş hakkında Mayıs tarihinde uzaklaştırma kararı verildiği ve kararın 3 Temmuzda sonra erdiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Arif 7 ay önce Şikayet Et
    bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı diyorsunuz! eski eş başka biriyle görüşüyor bilinmeyen bir durum yok
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...