TCG Sancaktar ve Bayraktar Libya'da! Yardım malzemeleri teslim edildi

MSB, sel felaketinin yaşandığı Libya'ya ulaştırılan kurtarma ekipleri ile temel yaşam malzemelerinin yetkililere teslim edildiğini açıkladı.

GİRİŞ 16.09.2023 18:18 GÜNCELLEME 17.09.2023 09:58
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Sel felaketinden ardından Libya halkına destek için İzmir’den yola çıkan Deniz Kuvvetleri'ne ait TCG Sancaktar ve TCG Bayraktar gemilerinin Libya'ya ulaştığı belirtilmişti.

Yapılan yeni açıklamada, "TCG Sancaktar ve TCG Bayraktar gemilerimizin ulaştırdığı yardım malzemeleri Libyalı yetkililere teslim edildi" sözleri kaydedildi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • halil ibrahim 7 ay önce Şikayet Et
    Büyük ülke ve kardeşlik Tarih boyunca bizlere daima büyüklük yapmak ve mazlumun imdadına koşmak. Onların yaralarını sarmak. Bunu yaparken sadece kardeşlik ve insancıl olarak bakar o şekilde yolumuza devam ediyoruz. Biz Türkiyeyiz.
    Cevapla
  • AdanaLıKardeşiniz 7 ay önce Şikayet Et
    Büyük bir felaket gerçekleşti üzgünüz.Tarihler boyunca devlet otoritesi milletimizle yardımsever vasıflara sahibiz bizler kardeşiz tarihsel bağlarımız var.Şu durumda hijyenik temiz içme suyu ve gıdasal ürünler ihtiyaçl.2023 senesi deprem yangın sel felaketleri ile üzücü bir sene olarak hafızalarda olacaktır.Allah bir daha yaşatmasın amin tekyürek olarak aşacağız zor günleri inşallah.
    Cevapla
  • Mustafa 7 ay önce Şikayet Et
    Kardeş kardeşe zulüm etmez adına kardeşim benim deniliyor ALLAH DEVLETİMDEM MİLLETİMDEN RAZI OLSUN BU GÜNLERDE KARDEŞİN YANINDA OLMAYACAKSAN HANGİ GÜNDE YANINDA OLACAKSIN.ÖLENLERE RAHMET EYLESİN KALANLAR A MEVLAM HAYIRLI ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH.. GARDAŞIM LİBYA GEÇMİŞ OLSUN SİVAS'TAN VE TÜRKİYE DEN KUCAK DOLUSU SELAMLAR CÜMLETEN
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Ülkemizle, Devletimizle gurur duyuyorum. Hele bu masum ülkelerin imdadına koşması yardım elini uzatması çok seviniyorum. İyi ki Türküm iyi ki Osmanlı'nın torunuyum.
    Cevapla
  • Kul insan 7 ay önce Şikayet Et
    Yaşasın Türkiye Libya kardeşliği.
    Cevapla
  • Yaşasin 7 ay önce Şikayet Et
    Nerede İngiltere'de istifli Libya milyar dolarları İMFden 35 milyar borç ettik kardeşim ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
İYİ Parti'de seçim! Yeni genel başkan belli oluyor! Seçim 3. tura kaldı! İşte oy oranları