TRT ortak yapımı 'Kare Takımı: Gizemli Ada' bugün vizyonda

TRT Çocuk’un sevilen çizgi dizilerinden biri olan “Kare”, yepyeni sinema filmiyle beyazperdede küçük dostlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. TRT ortak yapımı “Kare Takımı: Gizemli Ada” animasyon filmi, 29 Eylül’de sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

TRT ortak yapımı 'Kare Takımı: Gizemli Ada' bugün vizyonda
TRT ortak yapımı 'Kare Takımı: Gizemli Ada' bugün vizyonda
GİRİŞ 04.10.2023 12:28 GÜNCELLEME 04.10.2023 12:28

Bu yıl vizyona girecek olan TRT ortak yapımı yedinci animasyon film olan “Kare Takımı: Gizemli Ada”, 29 Eylül’de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. TRT Çocuk’un ilgiyle takip edilen çizgi dizisi “Kare”nin ilk sinema filmi olan yapım, birbirinden eğlenceli müzikleri ve yenilenen animasyon tekniğiyle küçük dostlarıyla beyazperdede buluşacak. Filmde ayrıca çocuklar için bir sürpriz yer alıyor. Minik izleyicilerin TRT Çocuk ekranlarından severek takip ettikleri Kehribar ve Boncuk karakterleri de Kare Takımı’nın bu heyecanlı serüveninde onlara eşlik edecek.

TRT Çocuk’un uzman psikolog ve çocuk gelişim uzmanlarının katkılarıyla hazırlandı. 

Uzun ve titiz bir hazırlık süreci sonunda tamamlanan film, TRT Çocuk’un uzman psikologları, çocuk gelişim uzmanları ve içerik editörlerinin katkılarıyla hazırlandı. Yönetmen koltuğunda Orhan Bal’ın oturduğu filmin senaryosunu Ali Salman kaleme aldı. 2D animasyon tekniğiyle hazırlanan filmin eğlenceli müziklerini ise Burak Çambel hazırladı.

FİLMİN KONUSU

Sürprizlerle dolu bir adada “Renkli Notalar Müzik Yarışması”na katılan, birbirlerinden ve yaptıkları müzikten hoşlanmayan Çayırlar ve Misketler ailelerinin en küçük üyeleri adadan kaybolur. Acilen adaya gelen Kare Takımı, bir yandan çocukları bulmaya çalışırken bir yandan da bu gizemli adadaki garipliklerle mücadele etmek zorunda kalır. Kare Takımı, çocukların izlerini sürerken, yolları adanın derinliklerinde bulunan oldukça tuhaf ve bir o kadar da etkileyici bir dünyaya çıkar. Buldukları ilginç yöntemlerle mağaradan kurtulmayı başaran Kare Takımı’nı başka sürprizler de beklemektedir.

TRT ortak yapımı “Kare Takımı: Gizemli Ada”, 29 Eylül’de tüm Türkiye'de sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Volkswagen'i 5 yıl boyunca soymuşlar! Ne var ne yok gitmiş...
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim