Vapurda yolcunun saçını yakan kişinin ifadesi ortaya çıktı!

Vapurda M.E.A'nın saçlarını çakmakla ateşe veren N.Ç'nin emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. N.Ç., geçmişte uzun saçlı kişilere yönelik travmatik olaylar yaşadığını ve psikoloji ilaçlarını almadığı için kendine hakim olamadığını söyledi.

GİRİŞ 17.09.2023 22:38 GÜNCELLEME 18.09.2023 10:15
Bu Habere 101 Yorum Yapılmış

Olay, 9 Eylül Cumartesi günü saat 08.35 sıralarında Sarıyer'den Beykoz'a giden vapurda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, vapur iskeleye yanaştığı sırada oturduğu yerden kalkan N.Ç. (52), önünde oturan erkek yolcu M.E.A. (14)'nın arkasından geçerken, cebinden çıkardığı çakmakla saçlarını yaktı. Saçının yandığını farkeden M.E.A. panikle yerinden kalkarak elleriyle yanan saçını söndürdü. Ardından N.Ç. ile aralarında arbede yaşandı. İhbar üzerine İskeleye polis ekipleri geldi. Ekipler, M.E.A. ve N.Ç.'yi ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. 

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

N.Ç. polis merkezinde verdiği ifadesinde, geçmiş dönemde uzun saçlı insanlara yönelik travmatik olaylar yaşadığını, kullandığı psikoloji ilaçlarını içmediğinden dolayı kendine hakim olamayıp olayı gerçekleştirdiğini söyledi. N.Ç. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede serbest bırakıldı.

 

KAYNAK: DHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 101
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Bizde adalet sadece teraziden ibaret.
    Cevapla
  • kemal 7 ay önce Şikayet Et
    Atın beni denizlere, bu adalet size kalsın, vapurdan buhar olup giderken.
    Cevapla
  • YERSEN 7 ay önce Şikayet Et
    Akıl hastasıymış serbest bırakılmış. Akıl hastası suç işlediyse tespiti ve muşaadesi için yataklı tedavi verilir serbest bırakılmaz kime hangi kanundan bahsediyorsunuz.
    Cevapla
  • halil 7 ay önce Şikayet Et
    Kararı veren haki ve savcımız özgürlüklerin kısıtlanmasına karşı olduğu için; Serbest bırakılma ihmal edilmemiş ,
    Cevapla
  • Oflu 7 ay önce Şikayet Et
    Ne demek serbest bırakıldı? Akıl hastası olduğuna kim karar vermiş? O zaman vasileri onun sorumluluğunu üstlenmek zorunda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!