Bağcılar Belediyesi’nin engellilere yönelik projeleri takdir topladı

“Yerel Yönetimlerde Yenilikçi Sosyal Politikalar Çalıştayı”nda Bağcılar Belediyesi’nin Konuşma Bozuklukları Eğitim Kursu ile daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da ödül alan “Engel Tanımam” tiyatrosu büyük beğeni kazandı.

Bağcılar Belediyesi’nin engellilere yönelik projeleri takdir topladı
Bağcılar Belediyesi’nin engellilere yönelik projeleri takdir topladı
GİRİŞ 19.09.2023 01:04 GÜNCELLEME 19.09.2023 01:04

AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı, AR-GE ve Eğitim Başkanlığı, Yerel Yönetimler Başkanlığı ile Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) ortaklığında "Yerel Yönetimlerde Yenilikçi Sosyal Politikalar Çalıştayı" düzenlendi. AK Parti Genel Merkezi’ndeki parti genel merkezinde başladı.

Vatandaşların beklenti, ihtiyaç ve önerilerinin tespit edilmesi, seçim sonrasında AK Parti Belediyeciliğinin sosyal politika, proje, çalışma ve uygulamalarına temel oluşturulması için gerçekleştirilen "Yerel Yönetimlerde Yenilikçi Sosyal Politikalar Çalıştayı"nda Bağcılar Belediyesi de yerini aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan da ödül almıştı

Çalıştaya; AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Jülide Sarıeroğlu, Yusuf Ziya Yılmaz, Mustafa Şen, belediye yetkilileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile partililer katıldı. 12 ayrı başlıkta kurumlar, çalışmalarıyla ilgili sunum yaptı. Bağcılar Belediyesi de Engelliler Masası adı altında “Engel Tanımam Tiyatrosu” ve “Konuşma Bozuklukları Eğitim Kursu” projesini anlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Engelleri Aşanlar 2017” programında kültür-sanat ödülü verdiği Engel Tanımam Tiyatrosu ile şimdiye kadar 3 bine yakın çocuğu kekemelikten kurtaran Konuşma Bozuklukları Eğitim Kursu çalışmalarıyla büyük takdir topladı.

Engel Tanımam Tiyatrosu’nda “Martısız Adanın Martıları” başta olmak üzere çok sayıda oyun sahneleniyor. Konuşma Bozuklukları Eğitim Kursu’nda ise kekemelik, hızlı konuşma ve tutukluk problemi olan 6 ila 60 yaş arasındaki kişilere eğitim veriliyor.

Her iki projeyi de çok beğendiklerini dile getiren davetliler hem belediye yetkililerini hem de katkısı olanları alkışladı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü
Macron'dan nükleer silahlı ortak Avrupa savunması teklifi