Esenyurt Kaymakamlığı: Kadının önleyici tedbir kararı talebi olmadı

Esenyurt'ta işlenen kadın cinayetiyle ilgili Esenyurt Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, " P.D.'nin ifadesinde, herhangi bir şikayetinin ya da önleyici tedbir kararı talebinin olmadığını beyan etmiştir" denildi.

GİRİŞ 19.09.2023 13:10 GÜNCELLEME 19.09.2023 13:34
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Esenyurt'ta bir kadın eşi tarafından defalarca bıçaklanarak öldürüldü. Kadının daha önce şikayetçi olduğu iddialarıyla ilgili Esenyurt Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "18 Eylül saat 08.00 sıralarında ilçemizde meydana gelen olayda P.D. isimli kadın, eşi R.D. tarafından çeşitli yerlerinden bıçaklanmış olup, kaldırıldığı Esenyurt Devlet Hastanesine yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmiştir. Olayın ardından kaçan şüpheli R.D. ise emniyet ekiplerimizin yaptığı çalışma sonucunda yakalanmıştır "denildi.

Açıklamanın devamında, "Olayla ilgili yapılan çalışma sonucunda ise; Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin, 10.09.2023 tarihinde P.D. isimli kadının tehdit edildiği yönünde ihbar almıştır. Alınan ihbar üzerine emniyet güçleri şahsın evine giderek işlem yapmış, ancak P.D.'nin ifadesinde, evde oldukları esnada polis ekiplerinin ikamete gelerek kendilerini büro amirliğine getirdiklerini, herhangi bir şikayetinin ya da önleyici tedbir kararı talebinin olmadığını beyan etmiştir. Olayla ilgili adli süreç devam etmektedir" bilgileri yer aldı.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • fuat 7 ay önce Şikayet Et
    idaaaaam. Erdoğan idam Allahın hükümünü bu ülkede uygula
    Cevapla
  • Fellini 7 ay önce Şikayet Et
    Allahım bizi kibirli kendini beğenmişmiş lerden eyleme Allahım sen kularına sabır ver
    Cevapla
  • M.i 7 ay önce Şikayet Et
    Tek taraflı düşünmek yanlış olayın sebebi nedir ona bakmak lazım ancak ne olursa olsun sonuç vahim islama kurana aykırı hayatın müslüman toplumu huzurlu etmesi mümkün değil oyüzden Allahın emirlerine sım sıkı sarılmadıkça bunları çok yaşarız Allah korusun
    Cevapla
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    sanki tavuk kesti bu ne rahatlık
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Hiçmi insaf yok. Boşa ayrıl. Bu ne vahşet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de nefes kesen hafta! 10 maç aynı saatte
Miçotakis'in kritik Türkiye ziyareti! Masada hangi başlıklar var?