Viral olan kavga sonrası fenomenler gözaltına alındı! İlginç savunma...

Vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan arasında İstanbul Tuzla'da boş bir alanda gerçekleşen kavga sonrası iki isim de gözaltına alındı.

GİRİŞ 19.09.2023 19:15 GÜNCELLEME 19.09.2023 19:15
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Cebeci ve Kazgan'ın emniyetteki ifadelerinde "Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık" dediği öğrenildi.

Dün boş bir arazide kavga eden ve o onları da sosyal medyadan paylaşan vücut geliştirmeci Savaş Cebeci ile MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan hakkında polis ekipleri tarafından işlem yapıldı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğünce ifadeleri alınan isimler birbirinden şikayetçi olmazken, iki ismin de ifadelerinde "Kavga etmedik, spor müsabakası yaptık" dediği öğrenildi.

OLAYLA İLGİLİ EVRAK HAZIRLANACAK

Savcılık ise olayla ilgili evrakın hazırlanmasını, evrakın tamamlanmasının ardından adliyeye gönderilmesini talep ettiği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Fenomen ve vücut geliştirme koçu Savaş Cebeci'nin "İsterse dünya şampiyonu olsun 70 kilo kimse beni dövemez" sözlerine profesyonel MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan'ın yanıt vermesi üzerine ikili arasında gerginlik çıktı. Birbirlerine düelloya davet eden ikili, kavga etti. Kanlı biten kavga, Savaş Cebeci'nin pes etmesinin ardından son buldu.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • Erdogan 7 ay önce Şikayet Et
    Savaş Cebeci egosunun kurbanı oldu. Vücut geliştirme ayrı, dövüş ayrı bir spor. Kendi kulvarında müsabaka yapmadı ve yenildi. İyi oldu. Çok burnu kalkmıştı... Şimdi azıcık gururu varsa bir iki yıl dövüş sporu yapsın sonra bu oğlanla rövanş yapsın. Yada tok tok konuşmayı bıraksın sadece işine baksın...
    Cevapla
  • Kılıçaslan 7 ay önce Şikayet Et
    Ergen Liseli kavgası, yazık, yazık..
    Cevapla
  • Mustafa 7 ay önce Şikayet Et
    Bunlar yetişkin insanların yapacağı şeyler değil...
    Cevapla
  • london subway 7 ay önce Şikayet Et
    yerdeki hayatı boyunca sanki hiç dövüşmemiş gibi madem bir numaran yok neden artistlik yapıyorsun. dayak yiyebilirsinde arada 3,5 tane çakman lazım ya.
    Cevapla
  • Pütürgeli 7 ay önce Şikayet Et
    Kavga edilir atarsın yersin önemli olan Sosyal medyanın tepeden aşağı düzenlenmesi ..Şu fenonenlerden ve izlenmek uğruna her haltı yiyenlerden tik si ni yo Rum …Topunu toplasan bir adam etmezler ..ruhlarını satmışlar ordusu ..kesinlikle sosyal medya kullanmayın !!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
En fazla altın üreten ülke açıklandı! Yılda 370 ton ile zirvede...
Polis, Columbia Üniversitesi'ndeki Gazze Dayanışma Kampı'nı dağıttı