Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan kendisi hedef alan Ekrem İmamoğlu'na tek cümlelik cevap

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, hakkında asılsız iddialarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na sosyal medyadan tek cümle ile cevap verdi: CHP’nin eskimiş siyasetçisidir, kendine yenilmiştir ne yapsa yeridir.

GİRİŞ 19.09.2023 23:18 GÜNCELLEME 19.09.2023 23:32
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Bugün bir program sonrası Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı hakkında asılsız iftiralarda bulunan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na cevap verdi.

 
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Sayın Ekrem İmamoğlu’nun şahsıma yönelik açıklamalarını dinledim. Birkaç cümle söyleyip, ardından kendisine tek cümleyle cevap vereceğim. ‘Şu adama bak’ lafı diye aramızda geçen bir gündem hiç olmadı. Şahsıma “yalan ifadeler” isnat etmiş. Söyleyebileceği tek harflik bir yanlış ifadem olmadı. Varsa ispatlayabilir. Her şey kayıt altında. Beni linç etmeye çalıştıkları gün, bir konut projesi bahsinin “B”si bile bahis konusu değil. “Sadece provoke etmeye geldi” diyor. O da öyle değil. o gün, şu provokasyondur diyebileceği 1 saniye gösteremez. Dervişin zikri neyse fikri de öyle oluyor. Derdi sadece kariyeri olduğu için beni kariyer yatırımı yapmakla suçluyor. Muhayyel cumhurbaşkanı, muhayyel cumhurbaşkanı yardımcısı, muhayyel CHP genel başkanı olduğu için, bu bühtanını yadırgamadım. Şimdi jestine, mimiğine, yenildiği kibrine ve kifayetsiz muhterisliğine bakarak tek cümlelik cevabımı vermek istiyorum. CHP’nin eskimiş siyasetçisidir, kendine yenilmiştir ne yapsa yeridir.”

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 35
  • Asi 7 ay önce Şikayet Et
    Her şey güzel olacak ti hani yalan sloganla milleti kandırdın bu sefer ne uydurcan martta az kaldi koltuk emanet duruyo zaten tuzlaya gelirsek şadi nin yaptigini kimse yapmadi keşke büyükşehire aday olsa direk düşünmeden oyumu veririm
    Cevapla
  • Mumsuz Ekrem 7 ay önce Şikayet Et
    Helal Şadi başkanım. Çok iyi tespit ve tanımlama.Sizin tırnağınız olamaz İmamoğlu. Hizmetleriniz harika.Tuzla balıkçısı bahane edip, güzel Tuzla yı gezmeye geliyoruz. Sahiliniz,tesisleriniz, süper. İBB gelsin hizmet nasıl yapılır Tuzla dan öğrensin. O uzun dili kopar yoksa. Sevgi ve saygılar. İ.B.Başkanlığıda size yakışır. O korkusuda var Eko nun, kıskançlık ve karalama yapar.
    Cevapla
  • Erdinç 7 ay önce Şikayet Et
    Şadi başkanın Tuzla yivhizmetleri hele okullara öğrencilere yönelik herkesin malumudur Tuzlayi Eğitim üssü yaptı yani civardaki okullara fark atacak eğitim başarılarına imza atan çok nezih yerleri kazanan öğrenciler oldu vede oluyor
    Cevapla
  • Kobra 7 ay önce Şikayet Et
    Adamdaki kaliteye bak.ekrem müspetlisine verdiği cevap gerçekten muhteşem
    Cevapla
  • mfb 7 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun Şadi Beye resmen 2 dk da gömmüş ekoyu
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 7 ay önce Şikayet Et
    On nümaro beş yıldız kapak olmuş. Kapağa bak kapağa. Hahaha.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Joe Biden'a büyük şok! ABD tarihine geçti! En düşük...