Bakan Yerlikaya duyurdu: 135 zehir taciri yakalandı!

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, Mustafakemalpaşa ilçesi ile Balıkesir'de eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği operasyonda, 135 zehir taciri ile çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi

Bakan Yerlikaya duyurdu: 135 zehir taciri yakalandı!
Bakan Yerlikaya duyurdu: 135 zehir taciri yakalandı!
GİRİŞ 21.09.2023 08:52 GÜNCELLEME 21.09.2023 09:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bursa ve Balıkesir'de düzenlenen operasyonlarda 135 zehir tacirinin yakalandığını çok sayıda uyuşturucu maddenin de ele geçirildiğini duyurdu.

"İNLERİNE GİRİP HAYATI DAR ETMEYE KARARLIYIZ"

Bakan Yerlikaya, "Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce 140 şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edildi. Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesi ile Balıkesir'de yapılan eş zamanlı operasyona 2 bin 23 personel, 13 narkotik dedektör köpeği, 3 İHA, 1 helikopter ile Özel Harekat ve Çevik Kuvvet unsurlarımız katıldı. Operasyon kapsamında 135 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda 21,5 kilo metamfetamin ve 1,2 kilo bonzai maddesi ile muhtelif miktarda uyuşturucu, 19 silah ele geçirildi. Operasyonu gerçekleştiren polislerimizi tebrik ediyorum. Zehir tacirlerinin her an enselerindeyiz. Nerede olurlarsa olsunlar inlerine girip onlara hayatı dar etmeye kararlıyız" ifadelerini kullandı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    sokaktaki satıcıyı yani masanın maşasını toplayarak anca kendini kandırırsın. Bunların ağa babalarını yakalayıp birahane çıkmayacak şekilde tutuklayın da bizde bunlar samimi uğraşıyorlar diyelim.
    Cevapla
  • Mevzu 7 ay önce Şikayet Et
    Zehir tacirleri cezalari daha da artmalı ve indirim olmamalı
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Böyle bitmez bunlar daha çaydırıcı cezalar
    Cevapla
  • Ahmed 7 ay önce Şikayet Et
    Uyuşturucu baronlarının patronu CIA. CIA çalışanları yok olmadıkça uyuşturucuyla mücadele sağlanamaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı