JASAT, Aydın'da 18 uyuşturucu tacirini yakaladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: JASAT tarafından Aydın'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda zehir tacirliğinden hükümlü olarak aranan 18 şahıs yakalandı.

GİRİŞ 22.09.2023 11:52 GÜNCELLEME 08.10.2023 12:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Aydın il jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğümüzün uyuşturucu satışını engellemeye yönelik planlı çalışmasında Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından: Uyuşturucu trafiğinde rol almış aranan satıcı ve kullanıcılara yönelik eş zamanlı operasyonun düzenledi. Yakalanan 18 hükümlü de cezaevinde gönderildi. Operasyonları düzenleyen Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum." açıklamasını yaptı.

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Kartal 7 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun polis ve askerimize
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!