Astsubayı şehit eden şüpheliler adliyeye sevk edildi

Osmaniye'de uyuşturucu operasyonunda ev araması sırasında tabancayla ateş açıp Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Bozkurt’u şehit eden, 1 teğmen ve 1 astsubayı da yaralayan Adil D. ile evde bulunan kadınlar adliyeye sevk edildi.

Astsubayı şehit eden şüpheliler adliyeye sevk edildi
Astsubayı şehit eden şüpheliler adliyeye sevk edildi
GİRİŞ 22.09.2023 12:09 GÜNCELLEME 22.09.2023 12:09
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Fakıuşağı Mahallesi 45012 Sokak'ta uyuşturucu madde imal ve ticareti yaptığı tespit edilen Adil D.'nin evine operasyon düzenledi. Eve gelen ekipleri gören Adil D., askerlerin üzerine tabancayla ateş açtı.

Teğmen Şule Erdoğdu ile Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Bozkurt ve Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Gökhan Baysal yaralandı.

Çağırılan ambulanslarla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Bozkurt, doktorların tüm müdahalesine rağmen şehit oldu. Şüpheli Adil D. ile S.D., B.N.F. yakalanıp, gözaltına alındı. 3 çocuk babası Astsubay Hasan Bozkurt, memleketi Hatay'ın Dörtyol ilçesinde toprağa verildi.



İl Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüpheliler Adil D. ile S.D., B.N.F., işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    suçlunun kimliği neden tam olarak yazılmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı