Kadıköy'de mayo ile hayasızca görüntüler veren Melisa A'ya kitap okuma yükümlülüğü

Kadıköy'de mayoyla gezdiği anlara ait görüntülerin sosyal medyada yer almasının ardından gözaltına alınan kadın, "ahlak ve toplum değerleri" ile ilgili kitaplar okuması şartıyla serbest bırakıldı.

GİRİŞ 22.09.2023 19:19 GÜNCELLEME 22.09.2023 19:28
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Bağdat Caddesi'nde Melisa A'nın bikiniyle gezdiği görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Melisa A, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Savcılık, şüpheliyi "zincirleme olarak hayasız hareketlerde bulunmak" suçundan hakkında adli kontrol tedbirleri uygulanması istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti.

Anadolu 6. Sulh Ceza Hakimliği de Melisa A. hakkında, yurt dışına çıkış yasağı ve polis merkezine imza atma şartlarından oluşan adli kontrol hükümlerinin uygulanmasına karar verdi.

Hakimlik, şüpheli Melisa A'nın, Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün belirleyeceği bir kütüphaneye haftanın en az 2 günü müracaat ederek "ahlak ve toplumsal değerler" ile ilgili kitaplar okumasını ve bu kitaplara ilişkin kütüphanece tanzim edilecek takip çizelgesini soruşturma dosyasına sunma yükümlülüğüne tabi tutulmasına hükmetti.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 34
  • mert 7 ay önce Şikayet Et
    yahu istanbulda binlerce tutarsiz Tinerci gencler bu piligin ne oturdugunu ögrensinler beraber yürüyüs yapsinlar
    Cevapla
  • Yazık 7 ay önce Şikayet Et
    Allah ıslah etsin....
    Cevapla
  • orhan01 7 ay önce Şikayet Et
    Zinanın cezası olmadığı ülkemizde çıplak gezmenin de cezası yoktur zaten,şaşırdık mı hayır.Her türlü ahlaksızlığın,fuhşun,islama saldırının ve alay etmenin cezası yok ama birilerine islam anlatsan tutuklarlar.Başörtülü bayanlara saldıranlara ne oldu hiç bir ceza almadılar.Ama çıplak bayana birisi bir şey deyince hakim ve savcılarımız hemen görev bilinciyle hareket edip cezalandırır.
    Cevapla
  • meraci83 7 ay önce Şikayet Et
    Bu zavallıyı yetiştirenler gururlarından hiç bir yere sığmıyorlardır her halde!
    Cevapla
  • Kral çıplak 7 ay önce Şikayet Et
    Hicabı kabul edemeyen toplumun geldiği noktaya bakın. Bana hiç kimse "Türkiyede müslümanlar hakimdir"demesin. Müslümanlar vardı ama Türkiyeye hakim değillerdir. Kimse kendini aldatmasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek
Kassam Tugaylarından İsrail'e 'Rajum' sürprizi! İsrail karargahına peş peşe fırlatıldı